VEZE

Slavni holivudski glumac o supruzi Lisi: Volim je od svoje osme godine, uhodio sam je

Sve sam joj to priznao tek kad smo dobili dvoje djece, inače bi, sigurno, mislila da nisam normalan

Mamoa i Bonet: U braku od 2005.

Avaz.ba

13.12.2018

Iako je američki glumac i zvijezda filma ''Aquaman'' Džejson Momoa (Jason, 39) dobar prijatelj s muzičarom Lenijem Krevicom (Lenny Kravitz, 54), to ga svejedno nije spriječilo da se oženi njegovom bivšom ženom, glumicom Lisom Bonet (51).

Glumac je nedavno u večernjem šouu Džejmsa Kordena (James Corden) ispričao zanimljive detalje o svojoj ljubavnoj priči s Lisom, u koju se, kako kaže, ludo zaljubio već sa osam godina.

- Kad sam je prvi put vidio na televiziji, imao sam samo osam godina. Rekao sam mami da želim biti s njom i da ću je, ako bude potrebno, uhoditi sve dok napokon ne postane moja. To sam i uradio - rekao je glumac, najpoznatiji po ulozi Akvamana u istoimenom filmu. 

Njegova sadašnja supruga tada je imala 20 godina.

- Sve sam joj to priznao tek kad smo dobili dvoje djece, inače bi, sigurno, mislila da nisam normalan. Ali, da. Oduvijek sam je želio upoznati. Za mene je ona bila i ostala prava kraljica - priznao je u intervjuu holivudski glumac. 

Lisa i Kravic u braku su bili sve do 1993.

Lisa je Momou upoznala 2005., a 12 godina veze odlučili su lani okruniti brakom. Zajedno imaju već dvoje djece, kćerku Lolu (11) i sina Nakoa-Volfa (Wolfa, 9). 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.