KONCERTI Pjevač bio raspoložen za druženje

Saša Kovačević najavio veliki spektakl u Zetri

Još nekoliko dana ostalo je do 22. decembra, kada će publika uživati u divnim baladama

A. Mujezinović
13.12.2018 17:43

Kovačević: Mnogo zanimljivih detalja rekao je novinarima

Foto: Amer Mujezinović

Pjevač Saša Kovačević je za kraj decembra najavio spektakl u sarajevskoj Zetri. Medijima je danas na pres-konferenciji rekao da se mnogo raduje susretu s publikom, koju je do sada viđao samo na svojim nastupima u manjim klubovima glavnog grada Bosne i Hercegovine. 

- Zetra je idealan potez zato što na koncert mogu doći svi, bez obzira na godine. Do sada je ta praksa bila potpuno drugačija jer su moji nastupi bili održavani isključivo u klubovima ovog prelijepog grada - naveo je Kovačević.

Na pres-konferenciji je navedeno i to da će koncert u Sarajevu započeti velikim hitom „Bez tebe me nema“.

Kada su u pitanju gosti na koncertu, pjevač nije htio iznositi više detalja te je naglasio da će publika uživati uz sve one koji se pojave tu noć.

- Ovo smatram velikim projektom, koji ću odraditi iz ljubavi, nema tu apsolutno razloga za strah od publike - kaže Kovačević.

Oduševljen je što je došlo vrijeme velikog spektakla u Zetri, a za „Dnevni avaz“ otkrio je i to da mu je jedna od želja ponoviti koncert u skorije vrijeme.

Rekao je da se, nakon koncerta od dva sata, dovoljno jednom vratiti na bis, a ukoliko bude potrebno, ponovit će neke pjesme. Publika će moći uživati tu noć od 20 sati pa sve dok pjevača bude nosila dobra energija.

Na kraju pres-konferencije zahvalio je svima koji su došli na druženje povodom najave ovog velikog spektakla koji nas očekuje za nekoliko dana.

NA VRH