VODITELJICE Nova emisija o majčinstvu na OBN-u

“Beba dolazi” sa Majom Mundom

Najeminentniji ginekolozi, psiholozi i nutricionisti spremni su podijeliti bezbroj savjeta budućim majkama, kazala je voditeljica

E.S.

Munda: Emisija počinje u petak, 17. decembra, u 16.15 sati


Nova emisija o majčinstvu pod nazivom “Beba dolazi” počet će se emitirati u petak, 17. decembra, u 16.15 sati na OBN-u. Emisiju "Beba dolazi" vodit će dobro poznato TV lice Maja Munda, koja i sama iščekuje prinovu. Tokom emisije, govorit će se o posebnom razdoblju u životu žene, trudnoći.  

- Na neposredan i simpatičan način govorit ćemo s ekspertima o svim aspektima trudnoće. Najeminentniji ginekolozi, psiholozi i nutricionisti spremni su podijeliti bezbroj savjeta budućim majkama – kazala je Maja Munda.

Ona će u emisiji ugostiti i iskusne majke, a ekipe s terena gledaocima OBN-a donijet će priče o modi u trudnoći, vantjelesnoj oplodnji, kupovini, vježbama za trudnice…

- Kako i sama uskoro postajem majka, pristupit ću ovoj emisiji i s te strane tako da ću s budućim majkama i sama učiti i otkrivati. To je najbolji način da sebi uljepšate trudnoću – poručila je Munda.

Više o temi Maja Munda

LJEPOTICE
Maja Munda uživa na moru

Više o:

Maja Munda OBN
NA VRH

Podijeli članak na