SKANDALOZNO

Brutalna svađa srbijanske novinarke Ivane Vučićević i glumca Sergeja Trifunovića otišla predaleko

Nedugo nakon toga, on se oglasio na svome Twitteru

Svi se šokirali nakon svađe. Arhiv

Slobodnadalmacija.hr

15.12.2018

Protest pod nazivom "Stop krvavim košuljama", koji je u subotu održan u Beogradu, još izaziva kontoverze, a ovaj put u centru je natpisa u novinama je svađa između glumca Sergeja Trifunovića i urednice i voditeljice televizije Studio B Ivane Vučićević.

Glumac koji je među ostalim poznatim osobama iz srbijanskog javnog života učestvovao u okupljanju ispred beogradskog Filozofskog fakulteta, prozvan je u nacionalnom programu kukavicom, budući da, kako je voditeljica Vučićević naglasila, nije htio da sudjeluje u programu i pojasni zbog čega se s ostalim demonstrantima bunio.

Nedugo nakon toga, oglasio se Trifunović na svom Twitter profilu. 

- Sad čujem da me navodno zvao Studio B. Molim sljedeći put, pošto ne gledam televiziju, pogotovo vaš kanal, da to učinite na profesionalan način, telefonom. Rado ću se popeti na 22. sprat da vam objasnim sve što vas zanima - napisao je glumac.

Nije ostalo na tome. Glumac je potom voditeljicu bez pardona nazvao pogrdnim imenom, na šta je ova uzvratila prijetnjom, a to je bio mogući šamar.

Vučićević je tako dala izjavu za Nacionalni dnevnik u kojoj strogo osuđuje ovakav Trifunovićev potez.

- Ja se zaista nadam da ću se uskoro sresti s njim, da ću mu dati jednu lekciju iz lijepog ponašanja. Svakako ću se truditi da mu dam barem jednu opomenu u vidu šamara, jer je to najmanje što zaslužuje, s obzirom na to kako se ponaša, na koji način mene naziva. Ja sam majka, imam kćerku. Ne samo što mene naziva tako, on sve žene naziva pogrdno, sve žene na ovaj način omalovažava i proziva. Dok god se nalazim u svijetu novinarstva, neću dozvoliti da ovakvi propali narkomani sve žene u Srbiji nazivaju ovakvim imenima i da im to prolazi - kaže ona.

Trifunović se žestoko posvađao s novinarkom. Arhiv

- Šta to znači, da neko ko misli drugačije, da vas neko zbog toga treba gađati kamenom, ubije mene, moju djecu... Na šta to liči, dokle smo došli, gdje smo mi kao društvo danas - dodala je zgrožena voditeljica zaokružujući, barem zasad, ovu svađu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.