ISTRAGA

Političar bio lud za Jelenom: Ubijena pjevačica zapala za oko srbijanskom moćniku

Božidar Spasić, bivši operativac Državne bezbjednosti, smatra da je pravi ubica Jelene Marjanović i dalje na slobodi

Svirepo ubijena pjevačica. Arhiv

Alo.rs

16.12.2018

Jelenu Krsmanović-Marjanović (33), srbijansku pjevačicu "Granda", ludo je volio utjecajni srbijanski političar, ali ga je ona ostavila, tvrdi izvor „Alo!“. 

Ova avantura je, kako se navodi, Jelenu i koštala života jer je riješila da progovori o svojoj vezi, što se ovom moćniku nije svidjelo.

- On je bio lud za Jelenom, ali je njoj bilo dosta tajne veze i bila je čak spremna da ostavi supruga Zorana. Za tu vezu je, navodno, znala čak i njena porodica, ali su šutjeli - kaže izvor ovog srbijanskog lista.

Božidar Spasić, bivši operativac Državne bezbjednosti, smatra da je pravi ubica Jelene Marjanović i dalje na slobodi.

- Neposredni ubica, kojem je za ubistvo plaćeno, možda se šetka po Evropi i Beogradu. Porodica je nije ubila jer je ona bila vezana za kuću u koju je donosila i dobre prihode. Bila je glavni hranitelj - kaže Spasić.

On navodi da je Jelena, vjerovatno, zapala mnogima za oko.

- Ona je bila kafanska pjevačica, a tu se svašta dešava. Dolaze kriminalci, dileri, ali i razni funkcioneri. Možda je smetala nekoj konkurenciji, danas svaki mafijaš ima svoju pjevačicu. Možda je u nekoj kafani čula nešto što nije smjela i to je došlo glave - navodi iskusni operativac.

On otkriva da mu je Jelenin svekar Vladimir Marjanović u jednom razgovoru rekao da će, kada sve prođe, progovoriti i otkriti pravu istinu.

Advokat Nebojša Milosavljević, koji je ranije zastupao Jeleninu sestru od strica Teodoru Krsmanović, također smatra da je pravi ubica na slobodi.

- Zbog tog ubistva će uskoro biti uhapšeni neki poznati ljudi - otkriva Milosavljević.

Marko Nicović, nekadašnji prvi čovjek beogradske policije, još ranije je za „Alo!“ rekao da je utjecajni političar, vjerovatno, finansirao Jeleninu karijeru.

Sagovornik ovog lista naglašava da je saradnja podrazumijevala plaćanje njenih gostovanja, skupe garderobe, šminke i svega ostalog.

- Ona za to nije imala dovoljno novca, ali je trpjela sve zbog uspjeha. Kada je pukla tikva, moguće je da je on angažirao nekog klinca da je ubije za nekoliko hiljada eura - naveo je Nicović ranije za „Alo!“.

Nekadašnji prvi čovjek beogradske policije smatra da je taj političar, vjerovatno, bio njen sponzor, a da je odlučio da je ubije kada je ona htjela da ga se riješi.

- Njen sponzor je mogao biti samo neko moćan i s dubokim džepom. Taj je morao imati mjesečnu plaću najmanje 10.000 eura da bi finansirao njen proboj na estradi. Međutim, kada je Jeleni bilo svega dosta i kada je odlučila da ga napusti, on je riješio da je ušutka - tvrdi Nicović.

''Ona je pristala na tu saradnju zbog obostrane koristi i njen suprug je znao za njega. Moguće je i da im je u kuću dolazio. Oboma je poslovni interes bio vrlo bitan, ali njemu je prekipjelo kada je našla drugog finansijera - ističe Nicović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.