RADOST U PORODICI

Danko i Mona Delibašić dobili sina, prvi im čestitali Dario i Tanja

– Kao roditelji, spremni smo na tu divnu ulogu. Imamo već iskustvo, s radošću smo dočekali sina. Veselimo se intenzivno – rekao je Danko

Roditelji drugi put. Arhiv

Piše: A.Mujezinović

17.12.2018

Danko Delibašić i Mona Muratović-Delibašić su sinoć, nekoliko minuta prije ponoći, postali roditelji. Tu radost doživjeli su drugi put. Novo pojačanje u porodici je sin. Moni i Danku ovo nije prva sreća, oni već imaju kćerku Liviju, a tu je i Monin sin Akin iz prvog braka.

Danko Delibašić nekadašnji je košarkaš, a danas uspješni TV voditelj. Sin je Mirze Delibašića, legende bh. košarke. Mona je glumica koju mnogi vole. Vjerujemo u to da će oboje svoje profesije narednih mjeseci staviti po strani zbog novog člana porodice Delibašić.

– Kao roditelji, spremni smo na tu divnu ulogu. Imamo već iskustvo, s radošću smo dočekali sina. Veselimo se intenzivno – rekao je Danko.


Tanja i Dario: Prvi su proslavili rođenje dječaka. Facebook screenshot

Roditeljima su prvi čestitali Dario Delibašić, brat Danka Delibašića i sarajevski ugostitelj, te njegova izabranica, megapopularna TV urednica i voditeljica Tanja Đurović.

Svima je poznato da i ovaj par čeka prinovu. Naime, popularna voditeljica je trudna te će sreću okusiti treći put kada su djeca u pitanju. Ona već ima sina Andreja i kćerku Taru.

Dario je za večeras najavio slavlje povodom rođenja još jednog Delibašića.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.