MNOGE RESTRIKCIJE

Megan tražila brisanje fotografije s Instagrama

Dugo se nagađalo da su Hari i Vilijam u svađi upravo zbog Megan

Zabranila princu mnoge stvari. Arhiv

Index.hr

17.12.2018

Britanski mediji nastavljaju iznositi priče o Megan Markl (Meghan Markle). "Vojvotkinja Teška?", pita se Ričard Kej (Richard Kay) u tekstu objavljenom u "Daily Mailu", a u kojem se osvrće na navode da je Megan zabranila princu Hariju (Harry) da učestvuje u lovu za tradicionalni britanski "Boxing Day" te brojne ostavke na dvoru nakon njenog dolaska.

Naime, iako je Heri godinama učestvovao u tradicionalnom lovu dan nakon Božića, ove godine je odlučio preskočiti taj događaj, navodno da udovolji supruzi koja se protivi "krvavim sportovima". Sličnu stvar je Hari učinio i dok su njih dvoje bili tek zaručeni te također preskočio lov na koji je bio pozvan.

Koliko se Megan razlikuje od ostalih članova kraljevske porodice, Kej je prikazao na primjeru njenog nedavnog pojavljivanja na jednom modnom eventu u Londonu. Dok je tog dana Kamila (Camilla) učestvovala na jednom dobrotvornom događaju i pozirala sa životinjama, Megan se poput prave zvijezde pojavila kao prezenterka na dodjeli modnih nagrada te pozirala s ostalim učesnicama.

Screenshot

Neke od fotografija kasnije su uklonjene s društvenih mreža, a Kej piše da je moguće da je upravo ona zatražila da se fotografija ukloni.

- Bilo je nešto neprijateljsko u tome kako se držala za trbuh, a nosila je i crni lak na noktima koji kraljica mrzi. Moguće je da je upravo Megan tražila da uklone fotografiju - rekli su izvori iz palače.

Inače, dugo se nagađalo da su Hari i Vilijam u svađi upravo zbog Megan, no sumnje su otklonjene kad su iz palače potvrdili da će prinčevi i njihove porodice zajedno dočekati Božić. Ipak, Kej tvrdi da je u sve to upletena kraljica Elizabeta (Elizabetha), koja je nakon princeze Dajane čvrsto odlučila da više nikad neće dopustiti nejedinstvo u porodici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.