JET SET

Megan naljutila svjetske zvijezde ponašanjem na modnom događaju

Njeni zaštitari nisu dali nikome da joj se približi

Megan Markl: Dodjela modnih nagrada. Društvene mreže

Avaz.ba

18.12.2018

Megan Markl (Meghan Markle) uspjela je naljutiti svjetske selebritije, među kojima su bile i Viktorija Bekam (Victoria Beckham), Kendal Džener (Kendall Jenner) i Rita Ora (Rita Ora) tokom nedavne dodjele modnih nagrada u Londonu

"Don't touch douch", vrišti s naslovnica britanskih tabloida jer njeni zaštitari navodno nisu dali nikome da joj se približi, prenosi američki TMZ. Izvori američkog tabloida tvrde da je dio bekstejdža u kojem se nalazila Megan Markl bio opkoljen kraljevskim zaštitarima koji su svima priječili prilazak.

Navodno su provodili "Royal Movement", kako su to nazvali TMZ-ovci. To znači da se, kad je Megan "u pokretu", blokiraju i raščišćavaju svi ulazi, hodnici i stepenice.

Upravo zbog toga su se naljutili Bekami, Kendal, Rita i još neke zvijezde koje su htjele pozdraviti vojvotkinju, ali pristup im nije dozvoljen.

Ipak, neke su zvijezde uspjele uhvatiti nešto vremena s Megan, poput glumice Rozamund Pajk (Rosamund Pike), koja se s njom pojavila na pozornici, i Kler Vejt (Clare Waight Keller), kojoj je Megan dodijelila nagradu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.