ZANIMLJIVO Snašla bi se s Mišelom Barnijem

Pamela Anderson isprozivala Terezu Mej

Postala politički aktivna

Kurir.rs
18.12.2018 21:53

Podržala Žan Luk Melanžona

Foto: Screenshot

Bivša zvijezda televizijske serije "Baywatch" Pamela Anderson kazala je da bi ona postigla bolji sporazum za Bregzit od "glupog" sporazuma britanske premijerke Tereze Mej (Theresa May).

Ona je kazala za njujorški magazin "Džakobin" da bi Evropska unija trebalo da bude temeljno i fundamentalno reformisana kao i da bi ona zaista podržala Ujedinjeno Kraljevstvo u pokušajima da napravi alternativu Evropi.

Međutim, kako je rekla, pribjegavanje nacionalističkim težnjama nije alternativa, a jedini put ka slobodi je zajednička borba neprivilegovanih, što uključuje i inostrane radnike. - Sporazum koji je predložila Tereza Mej ne nudi takvu alternativu - kazala je ona.

  • Foto: (Screenshot)

Pred održavanje predsjedničkih izbora u Francuskoj, podržala je ljevičarskog kandidata Žan Luk Melanžona (Jean-Luc Mélenchon ), a Terezu Mej je okarakterisala kao "najgoru premijerku u historiji", iznoseći, kako navodi portal Politico, ostrašćenu molbu za oslobađanje od krivičnog gonjenja osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža (Julian Asange), sa kojim je, prema pisanju svjetske štampe, Pamela bila u ljubavnoj vezi. 

- Našalila sam se da sam uvjerena da bih uspjela da ispregovaram bolje uslove od ovog glupog sporazuma. Pregovarala sam sa Holivudom decenijama. Snašla bih se sa Mišelom Barnijeom (Michel Barney) - rekla je Pamela Anderson. 

Bivši model "Plejboja" postala je, kako se navodi, izrazito politički otvorena.

NA VRH