ŽIVOT PIŠE BAJKE

Cetinski: Sretan sam zbog Adne i mene, dogovaramo zajedničke nastupe

Oduševljena sam njegovom ponudom. To je ogromna stvar, jer mnogo mogu naučiti od Tonyja, poručuje Šestić i dodaje da je „Supertalent“ miljama daleko od realnog svijeta

Šestić: Zablistala u finalu s pjesmom “Kao u snu“

E. SKENDEROVIĆ

19.12.2018

Mada nije odnijela pobjedu, Zeničanka Adna Šestić nastupom u muzičkom šouu „Supertalent“ oduševila je žiri, publiku, ali i popularnog hrvatskog pjevača Tonyja Centinskog, čiju je pjesmu "Kao u snu" izvela u superfinalu. 

Nova dimenzija

Činjenica da Adna posjeduje veliki talent i sjajan vokal otvorila joj je mnoga vrata. Dokaz tome je i činjenica da je ovu mladu Zeničanku Cetinski pozvao da bude gošća na njegovoj regionalnoj turneji "Samo ljubav", koja će započeti koncertom u Zenici 8. marta 2019. godine.

- Ma, možeš pjevati gdje god poželiš. Blagoslovljeni smo što te imamo. S ljubavlju i s najboljim željama za tvoj nastavak u muzičkim vodama od srca te podržava i pozdravlja Tony Cetinski. Ti si pobjednik svemira. Dala si pjesmi potpuno novu dimenziju. Imaš moj otvoren poziv da budeš naš specijalni gost na turneji - poručio je pjevač talentiranoj Adni.

Osim toga, Cetinski je u izjavi za „Dnevni avaz“ potvrdio da su već stupili u kontakt s Adnom i da su dogovori za zajedničke nastupe u toku.

- Tako je, stupili smo u kontakt i dogovaramo gradove u kojima će Adna nastupiti kao gošća. Veseli me i sretan sam zbog nje, ali i zbog nas, kao i zbog publike koja će, sasvim sigurno, uživati zajedno s nama – kazao je Cetinski za „Dnevni avaz“.

Ogromna stvar

S druge strane, njegovim pozivom oduševljena je i Šestić, koja nam je priznala da bi voljela učiti od nekoga kao što je Tony.

- Stupili smo u kontakt s Tonyjem i njegovim saradnicima, pa ćemo vidjeti šta će biti od toga. Definitivno sam počastvovana, bila sam oduševljena njegovom ponudom. To je ogromna stvar, u smislu toga da mogu mnogo naučiti od Tonyja. „Supertalent“ je ipak miljama daleko od realnog svijeta, stoga se nadam da ću uz Tonyja imati priliku vidjeti kako to sve izgleda u stvarnom svijetu i da učim od njega. Činjenica je da Tony mnogo pomaže mlađim pjevačima, drago mi je što je mene izabrao da mi pomogne – kazala je Šestić.

Instant slava koju donosi „Supertalent“ 

- Instant slava koju svima nama donosi „Supertalent“ zaista je samo preko noći. Nakon završetka šoua, imam osjećaj da sam slobodnija da radim šta hoću, a, s druge strane, teže ću postići stvari koje želim. Međutim, jedno je sigurno, a to je da imam želju da nastavim s normalnim životom – iskrena je Šestić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.