JET SET Poznata glumica

Eva Longorija preslatkom fotografijom sa sinom raznježila sve

Uživa u majčinstvu, a sreću dijeli s fanovima

Ljepotaizdravlje.ba
20.12.2018 17:39

Longorija: Ponosna majka

Foto: Internet-pretraživač

Eva Longorija (Longoria) je prije šest mjeseci postala majka, a to je obilježila preslatkom fotografijom na kojoj pozira sa sinom Santijagom (Santiago).

Na njoj glumica i maleni leže na krevetu i jedan drugome se smiju, a porukom koju je uz nju napisala, Eva je raznježila sve.

Eva Longoria je prije šest mjeseci postala majka, a to je obilježila preslatkom fotografijom na kojoj pozira sa sinom Santiagom. Na njoj glumica i maleni leže na krevetu i jedan drugome se smiju, a porukom koju je uz nju napisala, Eva je raznježila sve.

-Moj anđele, danas imaš šest mjeseci, a čini mi se kao da si se jučer rodio. Iako se više ni ne sjećam kako mi je život izgledao bez tebe. Tvoj smijeh mi topi srce. Volim te, napisala je.

Eva je sa Hoseom Bostonom (Jose Baston) u braku od 2016. godine, a da uživa u majčinstvu, vidi se na svakoj fotografiji sa Santijagom koju objavi na Instagramu.

“Moj anđele, danas imaš šest mjeseci, a čini mi se kao da si se juče rodio. Iako se više ni ne sjećam kako mi je život izgledao bez tebe. Tvoj smijeh mi topi srce. Volim te”, napisala je. Eva je Joseom Bastonom u braku od 2016. godine, a da uživa u majčinstvu, vidi se na svakoj fotografiji sa Santiagom koju objavi na Instagramu.
NA VRH