SERIJA

Opet se snima "Beverly Hills": Stari glumci u novim ulogama

Nije poznato u kom pravcu će se kretati nastavak serije

Popularna serija: Dobija nastavak. Arhiv

24sata.hr

21.12.2018

Zvijezde "Beverly Hills" 90210, popularne serije devedesetih, našli su se na kahvi ove sedmice. Po Holivudu se priča da se Džejni Gart (Jennie Garth 46), Tori Spiling (Spelling 45), Ijan Ciring (Ian Ziering 54), Brajan Osatin Grin (Brian Austin Green 45) i  Džejson Pristli (Jason Priestley 49) planiraju okupiti kako bi ponovno snimali legendarnu seriju.  

"CBS" je odbio komentirati hoće li gledaoci imati priliku ponovno vidjeti staru ekipu u akciji, a glumci su rekli da su na raspolaganju za novo izdanje.

Ipak,priča se da "CBS" razvija netradicionalan nastavak što znači da će se u njoj pojaviti neki likovi iz originalne serije, ali neće glumiti likove koje su glumili prije.


Popularna serija: Dobija nastavak. Arhiv


Tori je još u martu nagovijestila da se okupljanje dešava, sa fotografijom iz CBS-ovog studija.

- Nazad na posao. Vrlo kreativan dan s mojim partnerom u zločinu, Džejni Gart. Dona i Keli zauvijek - napisala je u opisu.

Prva epizoda Beverli Hilsa emitovana je u oktobru 1990. na FOX televiziji, a imala je ukupno deset sezona. Serija koja je pratila grupu američkih tinejdžera koji žive bogatim, lagodnim životom kreirao je Daren (Darren) Star (57).




Popularna serija: Dobija nastavak. Arhiv

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.