JET SET

Darko Lazić se ženi, poznat datum vjenčanja

Pjevaču prija Marinina pažnja, i to ga još više podstaklo da donese odluku

Darko Lazić: Marina sve vrijeme bila uz njega. Društvene mreže

Kurir.rs

22.12.2018

Pjevač Darko Lazić koji se već mjesecima oporavlja od stravičnog udesa, odlučio je da se ponovo ženi. Kako "Kurir" saznaje, folker želi da ubrza proces brakorazvodne parnice sa još uvijek zakonitom suprugom Anom Sević kako bi se 13. oktobra sljedeće godine, za svoj 28. rođendan, vjenčao sa trudnom vjerenicom Marinom Gagić.

Pošto se folker uspješno oporavlja od saobraćajne nesreće koju je doživio 23. oktobra ove godine, počeo je da razmišlja o planovima za budućnost. Sada kad je siguran da je njegova vjerenica osoba s kojom želi da provede ostatak života, prioritet mu je da se sudski razvede od Sevićke kako bi oboje mogli normalno da nastave život s novim ljubavnim partnerima. 

-Marina je sve vrijeme tokom Darkovog oporavka bila uz njega i na razne načine mu pokazivala svoju ljubav i zainteresovanost za njega. Laziću prija njena pažnja, i to ga je još više podstaklo da donese odluku da se vjenčaju, a posebno ga raduje njena trudnoća, koja je usrećila i njegove roditelje Milana i Branku"- kaže izvor blizak folkeru. 

"Darko je nadavno rekao da bi volio da sljedeće godine priredi crkveno vjenčanje s Marinom, a potom organizuje veliku svadbu. To bi ujedno bilo i slavlje za njegov novi početak života jer sada na život gleda potpuno drugačije. Saobraćajna nesreća i krizni period zbog zavisnosti su ga promjenili, postao je druga osoba jer konačno shvata prave vrijednosti. Novac, skupa kola, garderoba, provod, kafane za njega su sada prošlost jer mu bahaćenje ništa dobro nije donijelo, naprotiv, mogao je da izgubi sve u jednom danu", otkriva sagovornik i kaže da postoji mogućnost da se vjenčanje održi i na proljeće ukoliko se folker do tada oporavi.

-Darko će bar šest mjeseci imati terapije i kontrole koje su neophodne za njegov oporavak. Ljekari su zadovoljni jer je dosta napredovao. Poslušan je i usvaja svaki savjet svog terapeuta, a dokaz je to što već može da se lagano oslanja na štake. Još uvijek je slab i nema energije zbog dugog ležanja, ali polako sve dolazi na svoje, pa postoji mogućnost da neće dugo boraviti u banji kod Mladenovca, već će biti pušten na kućno lečenje"- dodaje izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.