JET SET

Otkrio kakva je kada se ugase kamere: Pjevač benda "Magla" progovorio o Nataši Bekvalac

Njihov najveći hit „Samo se noćas pojavi“

Vladan Savić: Pjevač trenutno najpopularnijeg benda „Magla“. Društvene mreže

Alo.rs

22.12.2018

Vladan Savić, pjevač trenutno najpopularnijeg benda „Magla“, nakon nove duetske pjesme „Neprijatelj“, koju je otpjevao s Natašom Bekvalac, otkrio je za „Alo!“ kako je došlo do te saradnje.

- Nije postojala druga opcija osim Nataše. Da je ona odbila, mi je ne bismo ni snimili. Čim smo čuli muziku i tekst, odmah smo vidjeli Natašu. To je njena pjesma - kaže Vlada.

On ističe da mu nije bitno hoće li ovaj duet zasjeniti njihov najveći hit „Samo se noćas pojavi“. 


Nataša Bekvalac. Društvene mreže

- Možda će pjesma biti veći hit, možda i neće, ali ono što je najbitnije kod ovog dueta jeste to da smo mi prezadovoljni što smo otpjevali kvalitetnu pjesmu na koju ćemo svi biti ponosni. Sreća je da su i Natašina i naša energija izuzetne dobre i da smo se "skontali" na prvu loptu. Atmosfera tokom snimanja pjesme, ali i spota bila je fantastična i ja sam uvjeren da se to čuje i vidi - kaže on.

Frontmen benda „Magla“ je u emotivnoj je vezi s Jovanom Jocić, bivšom djevojkom Saše Kovačevića. Iako na društvenim mrežama često postavljaju zajedničke fotografije, o intimi za javnost ne želi govoriti. 

- Ne volim da pričam o privatnom životu, ali moj osmijeh govori sve. Veoma sam sretan i mislim da se to vidi, ali to je sve što želim da kažem. To što nas dvoje okačimo poneku zajedničku fotografiju na Instagram, to je od silne želje da podijelimo, prije svega sa svojim prijateljima, sreću koju osjećamo, ali pošto sam javna ličnost, to uvijek ode daleko - kazao je pjevač.


Vladan Savić. Društvene mreže

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.