EKSKLUZIV

Aleksandra Stojković o susretu sa legendom svjetskog nogometa: Ronaldinjo je pravi džentlmen

U periodu kastinga bila sam angažirana van zemlje

Piše: Adi HODŽIĆ

23.12.2018

Lijepa Novosađanka Aleksandra Stojković stala je rame uz rame sa svjetski poznatim fudbalerom Ronaldinjom (Ronaldinho) u reklami za sportsku kladionicu.

Njen zadatak bio je da u liftu zavodi slavnog sportistu. Zanimljivo je da je Aleksandra članica modne agencije „Z Model Management“ iz Bosne i Hercegovine, koja ju je angažirala za ovo snimanje. U ekskluzivnom intervjuu za „Dnevni avaz“ Stojković je podijelila utiske sa seta te iz prve ruke otkrila kakav je privatno nekadašnji brazilski reprezentativac. 

Lijepa vijest    

Kako ste dobili ulogu u reklami s čuvenim fudbalerom Ronaldinjom?

- U periodu kastinga bila sam angažirana van zemlje, tako da me je ta lijepa vijest dočekala čim sam sletjela. Mislila sam da neću biti ja ta koja će snimati jer nisam bila fizički prisutna u terminu kada je prvobitno zakazano snimanje, ali sam, očigledno, imala mnogo sreće i javljeno mi je da je snimanje pomjereno dan nakon što se ja vratim za Beograd.

Kako Vas se dojmio slavni sportista, jeste li se družili iza seta?

- Što se tiče mog utiska, imam samo riječi hvale za Ronaldinja. Cijeli taj dan smo proveli zajedno na snimanju s ekipom koja je brojala više od sto ljudi. Džentlmenski nastrojen, pozitivan, strpljiv, komunikativan. Imala sam utisak kao da sjedim sa „dečkom iz komšiluka“.

Koliko je trajalo snimanje?

- Ja sam na setu bila u četiri sata ujutro, kada je i počelo spremanje za prvu scenu. Snimanje se završilo narednog dana u tri sata poslije ponoći. On je nakon toga odmah otišao na let. Dosta govori o njemu kao profesionalcu to što, iako je kasnio na let za nazad, nije htio otići dok se nije pozdravio sa mnom i zahvalio na cjelodnevnom druženju i radu.

Rame uz rame

Kako ste se osjećali na samom setu?

- Kada sam saznala da sam dobila tu reklamu, prvobitno nisam znala s kim tačno snimam. Rečeno mi je samo da će se u muškoj ulozi naći fudbaler. Morala sam otići da potpišem ugovor o povjerljivosti, nakon čega su mi rekli o kome se radi. Svakako je bila ogromna čast i privilegija stajati rame uz rame s njim.

Je li bilo teško "zavesti" Ronaldinja?

Moram reći da smo se pokazali kao izuzetni profesionalci na setu. S obzirom na to da i van snimanja nije bilo nikakve tenzije, već je vladala pozitivna energija u cijeloj ekipi, sve je proteklo glatko.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.