PROVOKATIVNO

Starleta snimila sraman video, u kome bez problema širi noge

Provocira publiku seksi, golišavim fotografijama

Ženablic.rs

24.12.2018

View this post on Instagram

La Parte de adelante ... 👢 @fendi 👚@balmain

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Možda na prvi pogled Vanda Nara (Wanda) izgleda kao još samo jedno lijepo lice u nizu, ali je istina zapravo drugačija.


Ona važi za jednu od najlukavijih i najproračunatijih žena u svijetu fudbala, a nije tajna da je ova plavuša uspjela posvađati dva najbolja prijatelja i izdati supruga i opet iz svega izvuče, apsolutno, korist.


Naime, opće je poznato da je starleta i fudbalska agentkinja Vanda Nara bila inicijator skandaloznog ljubavnog trougla. Njen bivši suprug - fudbaler kluba Vasko da Gama Maksi Lopez bio je vrlo blizak prijatelj sa saigračem Maurijem Ikardijem, koji trenutno igra na poziciji napadača u Interu, sve dok ova seksi djevojka nije bacila oko na njega i to ne tek onako. Ona se ubrzo razvela i od gospođe Lopez postala gospođa Ikardi.


To je u kratkim crtama ova ljubavna storija, a danas su svi akteri priče navodno zadovoljni, premda je Lopez, koji se u međuvremenu ponovo oženio, i dalje veoma ogorčen i otvoreno mrzi Ikardija. No, on se ne obazire previše na to i uživa sa Vandom, a zanimljivo je da je upravo ona zadužena za njegovu karijeru.


Dok Ikardi igra fudbal najbolje što može, ona se brine za finansije - pa, tako tvrdi da zahvaljujući njoj danas vrijedi više od 250 miliona eura, iako je 2014. godine, kada je iz Sampdorije stigao u Inter, vrijedio "samo" 14 miliona.


Pretjeruje li Vanda ili ne, ne znamo, ali sigurno je da je uspjela unovčiti, kako svoju tako i popularnost svog supruga na niz različitih načina... Prije svega, ona je veoma utjecajna na društvenim mrežama, gdje je prati više od četiri miliona ljudi. Ona nerijetko provocira publiku seksi, golišavim fotografijama.


Tako je nedavno za potrebe snimanja reklame za veš, raširila noge u minijaturnom bodiju, pa to objavila uz tekst "Nije za mlađe od 18 godina". Ovaj snimak izazvao je gomilu burnih reakcija, a mnogi su se zapitali kako je moguće da Ikardiju to ne smeta.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.