JET SET

Kardi Bi oduševila majke: U spotu doji svoju kćerku

Fantastičan potez na putu prema širenju svijesti

Kardi Bi: Karijera joj ekspresno išla uzlaznom putanjom. Društvene mreže

Avaz.ba

24.12.2018

Većina ljudi odluči usporiti ritam u pretpraznično vrijeme, ali to ne vrijedi i za repericu Kardi Bi(Cardi B). Za nju je cijela ova godina bila itekako aktivna, a čini se da ništa drugačije neće biti niti u nadolazećoj 2019.

Njena karijera ekspresno je išla uzlaznom putanjom, zaradila je čak pet nominacija za "Gremi", a postala je i majka preslatke djevojčice Kulture Kiari.

No, izgleda da je reperica željela 2018. završiti na potpuno neočekivan način i u velikom stilu - spotom za pjesmu "Money".

Da, nije ništa neobično kada reperica objavi spot za pjesmu, ali je sigurno potpuno netipično kada u njemu doji. U više kadrova tokom videa, Kardi Bi je moguće vidjeti kako doji, a tokom toga izgleda jednako glamurozn,o kao i uvijek.

Mnogi su se složili da je ovo fantastičan potez na putu prema širenju svijesti kako je dojenje potpuno normalno iako ga se mnoge žene i dalje srame.

Zato ne čudi što nije trebalo proći dugo vremena prije nego su fanovi putem društvenih mreža krenule dijeliti oduševljenje, ali potporu su pružili i brojni muškarci.

- Kardi je s lakoćom povezala visoku modu, seks i dojenje, a njen spot za pjesmu "Money" je vrhunac tri desetljeća feminizma u hip-hopu - napisao je jedan korisnik Twittera, a mnogi su se složili s njim.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.