JET SET

Poznate starlete Kim Kardašijan i Paris Hilton zajedno proslavile Božić

Tokom jučerašnjeg i današnjeg dana dijelile su slike i videosnimke na svojim društvenim mrežama

Hilton i Kardašijan: Nekadašnje najbolje prijateljice. Arhiv

Avaz.ba

26.12.2018

Nakon dugogodišnje svađe između Kim Kardašijan (Karadshian) i Paris Hilton, čini se da su dvije prijateljice zakopale ratne sjekire i odlučile proslaviti Božić zajedno. Naime, obje starlete su tokom jučerašnjeg i današnjeg dana dijelile slike i videosnimke na svojim društvenim mrežama. Fanovi su mogli vidjeti da se dvije, nekadašnje prijateljice, ludo zabavljaju.

Svake godine porodica Kardašijan organizira božićnu zabavu na kojoj se nalaze najpoznatije svjetske zvijezde. Ove godine u snježnoj rezidenciji Kim (38) i Kanje Vest (Kanye West, 41) napravili su pravo malo slavlje.

Osim što je na zabavi pjevao Džon Ledžend (John Legend, 39), na velikom imanju napravili su i brijeg za sankanje, a jedne od prvih koje su isprobale stazu bile su Kim Kardašijan i Paris Hilton (37).


Kardashian i Hilton: Zakopale ratnu sjekiru. Instagram

Iako Kim i Paris već godinama nisu u dobrim odnosima, zajedno su čestitale Božić svim fanovima na Instagramu i tako dale do znanja da su ratne sjekire zakopane. 

- Ok, ljudi idemo se sankati. Želimo vam svima sretan Božić - rekle su Kim i Paris, a video je ubrzo postao hit na društvenim mrežama. Iako su fanovi očekivali kako će se nekadašnje prijateljice presvući, to nisu napravile.

Umjesto toga, sankanje su odlučile odraditi u bijeloj satenskoj toaleti i kratkoj crvenoj haljini. 

- Izgledate predobro. Drago mi je da se ponovno družite - komentirao je jedan od fanova poznate starlete.

Naime, nakon što je Kim napravila rijaliti o svojoj porodici ''Keeping Up With The Kardashian'' i postala zvijezda, bogata nasljednica navodno se naljutila i prijateljice su se udaljile jedna od druge. No, čini se da su ratne sjekire zakopane, a djevojke su uživale u božićnim radostima.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.