HAOS U NAJAVI

Haris se ponovo naljutio: Biznismen iskeširao ogromnu svotu novca da mu Rada pjeva za Novu godinu

Ljubomorni dečko se ne slaže sa njenim izborom

Manojlović: Nastupa na privatnoj zabavi. Društvene mreže

Alo.rs

26.12.2018

Rada Manojlović i Haris Berković opet su žestoko zaratili! 

Pjevačica i njen dečko imali su plan da nastupaju za Novu godinu što bliže geografski, kako bi poslije nastupa mogli što prije da se sretnu i budu zajedno. Međutim, švicarski biznismen poželio je da mu za doček pjeva upravo Rada, pa nije pitao koliko košta, već je iskeširao ozbiljnu svotu novca kako bi mu zgodna pjevačica uljepšala novogodišnju noć.

- Riječ je o privatnoj zabavi u Švicarskoj, biće oko 50 zvanica, Rada je gost večeri i dobila je ozbiljan honorar. Nikada do sada doček nije pjevala negdje privatno, ovo je prvi put. Jedini problem je što se Haris baš naljutio na nju, iako mu je objasnila kako stvari stoje i da bi samo neko lud odbio takav honorar, nije vrijedilo - prenosi izvor blizak pjevačici.

S obzirom na to da je Haris iz istog posla, on je posumnjao da je švicarski biznismen ''bacio oko'' na njegovu Radu. Koliko znam, sada Rada i Haris ne pričaju, dok se on ne odljuti, jer Radi je bitno da nastupa i radi. 

Poznato je da pjevači zarade trostruko više tokom novogodišnje noći. Zato nigdje i nije bilo reklame gdje Rada pjeva, jer su to ozbiljni i bogati ljudi - otkriva izvor blizak pjevačici. 

Iako Rada nije bila dostupna za komentar, njen menadžer je potvrdio informaciju:

- Tačno je, Rada pjeva u Švicarskoj, na privatnoj proslavi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.