SKANDAL

Internet se smije velikoj fotošop greški na čestitki Kardašijanki

Šuškalo se da je Kendl izbačena s čestitke jer jedina nema djecu

Sporna fotografija. Instagram

Avaz.ba

28.12.2018

Ovogodišnja božićna čestitka porodice Kardašijan-Džener (Kardashian-Jenner) izazvala je burne reakcije javnosti čim je objavljena jer na njoj nedostaju brojni članovi porodice, uključujući jednu od sestara, njihovu mamu Kris i očeve njihove djece.

Šuškalo se da je Kendl (Kendall) izbačena s čestitke jer jedina nema djecu, no Kim je objasnila da je imala obaveze s mamom, a navela je i da Kenje (Kanye) nije bio u gradu.

A baš nas zanima ima li opravdanje i za veliku fotošop grešku koja trenutno zabavlja internet. 

Naime, fanovi su uočili da Kloi (Khloe) i Kajli (Kylie) na fotografiji imaju identično desno stopalo i pitaju se s čijeg su ga tijela fotošopirali na drugo.

Vidite li i vi to? No, to nije sve. Fanovi su se zapitali i zašto malena Nort (North), koja sjedi odmah iza mame Kim, jedina ne nosi bijelo, a mnogi su komentirali i da izgleda kao da je dodana na sliku i nije zapravo s njima. 

Neki su, pak, zaključili da svaka osoba na fotografiji izgleda fotošopirano, a čak i ako su sve ove teorije potpuno promašene, Kardašijanke su ponovo uspjele izazvati pažnju javnosti, što im je, vjerujemo, i bio cilj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.