MUZIKA

Milica Pavlović o saradnji s Anom Bekutom: Ona je veliki profesionalac, ali me pošteno izmaltretirala

Ističe da joj je bilo zadovoljstvo sarađivati s velikom pjevačicom

Pavlović: Bekuta je veliki profesionalac. Agencije

Avaz.ba

28.12.2018

Pjevačica Milica Pavlović prije nekoliko dana je objavila svoj treći studijski album koji nosi naziv "Zauvek" i pjesme su se već uveliko zavrtjele, a na jednoj od numera je sarađivala i s folk zvijezdom Anom Bekutom.

Riječ je o emotivnoj baladi "Tako mi i treba", koju je komponirao najuspješniji grčki kompozitor Fivos, dok je tekst napisala Ljiljana Jorgovanović. 

Pavlović ističe da joj je bilo zadovoljstvo sarađivati s Bekutom i da je ona veliki profesionalac.

- Ana je prije svega divan i dobar čovjek, a zatim i velika zvijezda i jedan od najboljih vokala na našim prostorima. O njenim hitovima i glasu nema potrebe govoriti. U studiju nam je bilo zaista divno, odlično smo se zabavljali, ali sam isto tako još jednom vidjela koliki je Ana profesionalac. Ona je tačno znala šta želi čuti kada sam ja u pitanju i kakvu emociju mora nositi ova numera i bila je uporna da od mene to i dobije. Snimanje nam je išlo lako i dobro su nam se poklopile energije, ali sam u šali Ani rekla da me je baš ozbiljno izmaltretirala jer sam jednu rečenicu u pjesmi morala ponoviti mnogo puta sve dok nije ispala onako kako je Ana to zamislila - rekla je kroz smijeh Milica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.