MUZIKA

Jelena Karleuša kritizira folk pjesme, ali priznaje da uživa slušajući Stoju i Đanija

Ne želi da je svi vole, kaže da je šoubiz platforma za one koji su kao ona, odnosno drugačiji

Karleuša: Izjavom iznenadila mnoge. Arhiv

Avaz.ba

29.12.2018

Jelena Karleuša u "Zvezdama Granda" često ima primjedbe na folk pjesme, ali samo na one starijeg datuma, no mnoge je šokiralo njeno priznanje da sluša Stoju i Đanija.

- Slušam sve. Baš sve, od folk treša, koji mnogo volim. To je najbolje što imamo. Volim Stoju i Đanija - rekla je Jelena.

- Većina gleda samo sebe, neki su brejnles (bez mozga), imaju malograđanski stav ili ne žele se zamjerati, žele da ih svi vole. Ja ne želim da me svi vole, šoubiz je platforma za one koji su kao ja, drugačiji - objasnila je pjevačica.

JK je naglasila da su njena dva nastupa u najluđoj noći pravi trenutak da publici predstavi nove numere koje je pripremila, a osvrnula se i na duet s Milijem, koji je digao veliku prašinu.

- To nije moja pjesma, to je Milijev projekat. Najatraktivnije je što ja jašem na onom upaljaču i gore mi uši. Rado sam pristala, jer pjesma promovira medicinsku marihuanu, to mi se dopalo, volim društveno odgovorne teme. Mili je veliki hitmejker, on je radio moju pjesmu "Ko ovu dramu režira". Jedino je mene vidio da mogu iznijeti "Marihuanu". To ne može svaka žena da ispjeva. Da ti dođe Ćana i pjeva o marihuani, ne može. Mislim, može, ali ne ide - kazala je Karleuša.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.