OTKRIVENO

Bila je nesigurna, plašila se da će im veza propasti: Melina Džinović prve zajedničke dane s kraljem meraka provela u šoku

Uživaju u skladnom braku. Agencije

Kurir.rs

29.12.2018

Na dugogodišnjem braku i predanosti Melini i Harisu Džinoviću mnogi se dive, a i ne znaju da je modna kreatorica u početku bila veoma nesigurna.

- Ja sam tu nekako bila dijete iz biblioteke", ispričala je ona s osmijehom: "Šokiralo me je sve to, ali fino sam se snašla. Ovo je život u kojem se može samo uživati", ističe ona, kojoj nekada uopšte nije bilo svejedno što pjevačevu publiku uglavnom čine - druge žene, prenosi Kurir.rs.

- Na Balkanu su najljepše žene, nije baš svejedno bilo na početku braka. Ali sada uživam u tome što su njegovi fanovi zaista prelijepe žene, mlade, dotjerane - zaključuje Melina.

Inače, pjevač je nedavno ispričao anegdotu iz vremena kada mu je Melina tek zapala za oko.

- Nisam pri prvom susretu znao da će to biti moja supruga. Ali, kada smo počeli vezu, poslije nekoliko dana ispostavilo se da ona jeste moja žena, a ja njen muž. Ne volim da pričam o razlici u godinama između nas dvoje, to je naša intimna stvar. Melina mi je vrlo privržena, mnogo me voli, potpuno je iskrena, i to su dovoljno dobri razlozi da je izaberem za životnu saputnicu - rekao je on.

- Upoznao sam je kada je imala 22 godine. Raspitao sam se ko je, šta je i onda se nešto odmotalo. Bilo je možda i ljepših od nje, ali ona je vrlo inteligentna, intrigirajuća, ima kvalitete koje nemaju druge žene. I bez obzira na veliku razliku u godinama, mi funkcioniramo kao da smo išli zajedno u razred. Ona je bila jako zaljubljena, a ja veoma sretan - bio je iskren pjevač, koji je u to vrijeme živio u Parizu, a njegova draga boravila u Istanbulu.

Za razliku od nje, na samom početku njihovog odnosa nije mogao da tvrdi da će zauvijek ostati vjeran, iako to jeste.

- Za mene je prevara nešto što nije pošteno i fer. Mene nervira to varanje. Melina zna da nisam tip folera u ljubavi i stvarno sam principijelan. Nikada nisam imao skandale ili afere koje bih krio od žene i javnosti. Oduvijek sam znao da ću biti porodičan čovjek, mada nisam mogao ni da pretpostavim da ću biti vjeran, čak sam mogao da potpišem da to neću biti. Međutim, ostao sam vjeran, ne znam ni kako ni zašto, i nije mi loše - ispričao je Haris.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.