ZANOSNA

Bivša supruga Borisa Bekera 2018. godinu ispraća u toplesu

Podsjećamo, brak njega i Lili navodno je presudio finansijski bankrot, a vijest da se razvode objavili su u maju ove godine

Dnevnik.hr

31.12.2018

Instagram

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Boris Beker (Becker) i njegova, već neko vrijeme, bivša supruga Lili Beker (Lilly Becker) 2018. godinu pamtit će po razvoda braka u kojem su proveli devet godina.

Žena legendarnog tenisera pokazala je svoje adute na plaži.

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Lili razvod nije previše pogodio, jer je na svim fotografijama, ali i javnim pojavljivanjima blistala.

Četrdestdvogodišnja Lili je tako i posljednjeg dana ove godine na svom profilu na Instagramu s fanovima podijelila fotografiju u toplesu i pozdravila se s 2018. godinom.

- Draga 2018., hvala na lekcijama i veselim se blagoslovima koje će nam svima donijeti 2019. - napisala je Lili, koja još koristi prezime bivšeg supruga. 

Podsjećamo, braku Borisa i Lili navodno je presudio finansijski bankrot, a vijest da se razvode objavili su u maju ove godine. Prije konačnog razvoda u njihovom je domu nekoliko puta intervenirala policija.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.