MUZIKA

"Music Awards Ceremony": Više od 300.000 glasova iz svih krajeva svijeta u prvom danu izbora

Na svečanoj ceremoniji publika će imati priliku vidjeti revijalne nastupe najvećih regionalnih muzičkih imena

MAC će produkciono i televizijski biti najzahtjevniji događaj ikada viđen u ovom djelu Evrope

Avaz.ba

1.1.2019

Besplatno online glasanje u kome se publika iz regiona opredjeljuje za svoje omiljene muzičke zvijezde tek je počelo 29. decembra, a više od 300.000 glasova već je stiglo iz svih krajeva svijeta, putem interent-stranice "Music Awards Ceremony" (MAC) https://musicawardsceremony.com  .

Osim publike iz regiona, glasali su i ljubitelji muzike iz skoro svih evropskih država, kao i iz Amerike, Kanade, Australije i zemalja Azije.

Više od 250 nominacija razvrstano je u 13 kategorija, a za prestižna MAC muzička priznanja bore se numere svih muzičkih pravaca – od popa do roka, preko hip-hopa i etno muzike, u izvođenju muzičara iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Prva regionalna dodjela muzičkih priznanja održat će se 29. januara u "Štark Areni", u organizaciji i produkciji "Skymusica". Više od 60 poznatih ličnosti učestvovat će u programu koji će trajati oko 4 sata, više od 200 VIP ličnosti prošetat će crvenim tepihom i bit će dodjeljeno više od 30 priznanja. Događaj će uživo prenositi najgledanije televizije sa nacionalnom frekvencijom iz cijelog regiona, a publika u Srbiji i Crnoj Gori moći će da prati spektakl uživo na programu Prve TV.

Osim dodjele muzičkih priznanja, na svečanoj ceremoniji publika će imati priliku da vidi revijalne nastupe najvećih regionalnih muzičkih imena poput Bajage, Petra Graše, Željka Joksimovića, Tonija Centinskog, Van Goga i mnogih drugih, čiji su nastupi specijalno osmišljeni samo za ovu priliku.

MAC će produkciono i televizijski biti najzahtjevniji događaj ikada viđen u ovom djelu Evrope, organiziran prema najvišim svjetskim produkcijskim standardima.

Do tada, uživajte u muzici, i povećajte šanse svojim omiljenim izvođačima da uđu u historiju kao prvi dobitnici MAC priznanja, tako što ćete glasati na internet-stranici MAC-a https://musicawardsceremony.com/page--kategorije-nominacija. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.