LJEPOTICA

Upoznajte crnu Barbi: Amerikanka na estetske zahvate potrošila gotovo 800 hiljada KM

Nije joj žao uložiti novac u sebe

DAILYSTAR

3.1.2019

Sibil Stalon (Sybil Stallone) iz Las Vegasa imala je samo 20 godina kad je prvi put otišla pod nož. Ova glumica u filmovima za odrasle danas je 30-godišnjakinja i ponosno ističe da je na sebi korigirala sve što je mogla - stražnjicu, obraze, bradu, usne, nos i grudi, prenosi britanski "The Daily Star". Na estetske zahvate do danas je, kaže, potrošila čak 399.000 eura (oko 800 hiljada KM).

- Neizmjerno sam ponosna na svoju tjelesnu i radnu etiku. Linija mi je besprijekorna, zato je rado i ističem, osobito grudi, koje sam nekoliko puta povećala pa sad nosim košarice grudnjaka u veličini 36F - rekla je Sibil.

Ovu Amerikanku na Instagramu prati više od milion ljudi, a ona kaže da na račun plastičnog izgleda dobiva samo vrlo pozitivne komentare.

- Zovu me crnom Barbi, zbog boje kose i plavih očiju... Obrazovana sam i profinjena, ništa na meni ne vrišti da izgledam jeftino. Vjerujem da je estetska hirurgija oblik umjetnosti i zbilja mi pomaže da dobijem što bolje poslove. Zato mi nije žao uložiti novac u sebe - zaključila je Stalone i otkrila kako joj je, barem što se estetike tiče, najveći uzor pjevačica Šer (Cher, 72).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.