PRINOVA

Još jedna beba u kraljevskoj porodici: Kejt Midlton opet trudna?

Kejt i Vilijam već imaju troje djece

Agencije

Avaz.ba

5.1.2019

Britanska kraljevska porodica posljednjih godina naglo se širi. U aprilu prošle godine Kejt Midlton (Kate Middleton) rodila je princa Luisa, a onda je pred kraj godine i Megan Markl (Meghan Markle) najavila svoju trudnoću. Dijete Harija (Harry) i Megan stići se na proljeće, a sada se šuška da u kraljevsku porodicu stiže i još jedna prinova.

Na kraju prošle godine na kraljevskom dvoru je počelo se govoriti da Kejt Midlton čeka četvrto dijete. Kraljevska porodica tu vijest još nije potvrdila, ali čudno je to što još nisu ni demantirali vijest. Kada je neka vijest lažna, porodica se obično pobrine da glasine brzo budu utišane.

Kejt i Vilijam već imaju troje djece, princa Džordža (George, 5), princezu Šarlot (Charlotte, 3) i osmomjesečnog princa Luisa (Louis), a britanski portali prenose da je izvor blizak porodici izjavio da je Kejt rekla da želi “barem troje djece”. Vojvotkinja od Kembridža se posljednji put u javnosti pojavila na božićnoj misi, a njena vitka figura nikako nije odavala znakove trudnoće.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.