JET SET

Nikolina Kovač i Saša Kapor izgledaju kao savršen par, a evo šta se krije iza toga

Pjevačica glas razuma u porodici

Nikolina Kovač i Saša Kapor: Skladan bračni život. Društvene mreže

Alo.rs

6.1.2019

Pjevač Saša Kapor i njegova supruga Nikolina Kovač u iskrenom razgovoru za magazin "VIP" otkrili su detalje svog naizgled potpuno skladnog bračnog života. 

Iako, kako kažu, nije baš sve onako kao što izgleda, ističu da je ljubav u njihovom domu i dalje prisutna. Tokom popodnevnog druženja u hotelu „Art Bah“ u Beogradu društvo nam je pravio i njihov šestogodišnji sinčić Nikolaj, koji je unosio radost i smijeh kako tokom razgovora, tako i tokom fotografiranja. 

Odmah se pohvalio da navija za Crvenu zvezdu, iako ni mama, ni tata ne navijaju za taj klub. Zaključili smo da je Nikolaj samo svoj i originalan, što smo i kasnije tokom druženja više puta potvrdili. Razgovor je nekako logično krenuo od Božića, razumije se, jer smo se povodom praznika i sastali. 

- Tradicionalno slavimo Badnje veče i Božić kod mojih u Sarajevu. Uživamo u toj atmosferi, bliskosti, ljubavi i običajima kojih se pridržavamo i dalje - kazala je Nikolina za "VIP". 

Kapor se pohvalio i svojim romantičnim potezom. 

- Od mene je za prošli rođendan dobila na poklon klavir, to joj je bila velika želja. Ona i Nikolaj su bili u Sarajevu i kad su se vratili, čekao ju je u stanu. Tog dana je bio opći haos, sjećam se... Od toga da napravim prostor u stanu, da ga rastavim, da ga sastavim, da ga naštimam, dekoriram. Ona je dva minuta poslije toga ušla. Pustio sam neki demo na klaviru, mislim da je bio Mocart (Mozart), a njoj kad je ušla ništa nije bilo jasno - prisjeća se Kapor svog najvećeg romantičnog podviga. 

- Vidite da ja znam da budem romantičan. Samo ne mogu baš svaki dan - kaže Saša kroz smijeh. 


Društvene mreže

Nikolina kao glas razuma u porodici objašnjava da sinu ne ispunjavaju baš sve želje, već se trude da od njega stvore dobrog i poštenog čovjeka.

- Ne želimo da mu pružimo baš sve kako mu ne bismo činili medvjeđu uslugu. Kad je loš, dobije kaznu. Kad zasluži, dobije nagradu. Motivišemo ga. Kazna mu je da pospremi sobu, da nema igrica, nema igraonice, mada, njemu je dovoljno i da Saša povisi ton, pa da se on smiri - kaže Nikolina. 

Saša i Nikolina su u ljubavi već osam godina i to, osim djeteta, smatraju svojim najvećim uspjehom. Za sebe kažu da su kao nebo i zemlja, ali da su, uprkos razlikama, i dalje zajedno.

- Mi smo različiti. Saša je direktan po cijenu da te uvrijedi. Ja kalkulišem, imam više strpljenja. Mislim da kada bih i ja bila vatrena i kao on, do srži direktna, to ne bi opstalo. Imam malo više osjećanja prema ljudima i ne želim da svima po svaku cijenu kažem baš sve što mislim. Ne moram i ne želim - kazala je Nikolina i objašnjava u čemu se još razlikuju njih dvoje. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.