RASKID

Pjevač očajan: Srce mu se slomilo zbog smrti bivše djevojke, a onda mu je sadašnja zadala brutalan udarac

Šuškalo se da je 32-godišnja pjevačica imala druge muškarce tokom čestih raskida sa Didijem

Djevojka ga zamjenila sa trenerom. Instagram

Avaz.ba

7.1.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Čuveni reper Paf Dedi (Puff Daddy, 49) prolazi kroz težak period - prije samo nekoliko sedmica preminula je Kim Porter, majka njegovo troje djece i nekadašnja dugogodišnja partnerka, ali to je samo početak njegovih nevolja.

Uprkos činjenici da Kim i ovaj muzičar nisu bili zajedno u trenutku njene smrti, njega je čitava situacija veoma uznemirila i potresla, s obzirom da su bili u dobrim odnosima, a često ju je hvalio i nazivao "primjerom kakva jedna majka treba da bude".

Paf nijedne sekunde nije skrivao koliko ga je njena smrt pogodila, a uporedo sa ovom tragedijom, on se suočio sa još jednim stresnim događajem. 

Naime, uslijedio je i definitivan raskid sa pjevačicom Kesi (Cassie), sa kojom je ukupno proveo 11 burnih godina, doduše uz brojne prekide i razlaze. No, ovog puta je izgleda kraj definitivan i povratka nema, jer je ova ljepotica na Instagramu pokazala novog dečka!


View this post on Instagram

BLACK PANTHER🖤

A post shared by Kim Porter (@ladykp) on

Šuškalo se da je 32-godišnja pjevačica imala druge muškarce tokom čestih raskida sa Didijem, ali nikada nijednog nije pokazala javno kao što je to sada slučaj.

Da sve bude gore, novog partnera je našla nakon manje od dva mjeseca poslije raskida, a riječ je o Aleksu Fajnu, fitnes treneru kog je Paf lično unajmio za svoju seksi djevojku, pa je to dodatno naljutilo repera.

Naime, Paf je uvjeren da ga je Kesi varala sa pomenutim Aleksom, a prijateljima se požalio da ga je jako povrijedila fotografijama na Instagramu, jer je znala u koliko je lošem stanju zbog smrti Kim.

-On ne može da vjeruje da Kesi ima potrebu da objavljuje fotografije sa novim dečkom, dok on još uvek tuguje. Smatra da to radi namjerno kako bi ga dodatno uzrujala- otkrio je nepoznati izvor za magazin "People".

Da je Kesina ljubav ipak ozbiljna dokazuje i to što je objavila i fotografiju na kojoj joj društvo prave novopečeni dečko i njena majka. Inače, Didijevi fanovi ove vijesti nisu dobro primili, pa pjevačicu svakodnevno "bombarduju" uvredama i negativnim komentarima. 

View this post on Instagram

I love you Mommy

A post shared by Casandra (@cassie) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.