SKANDAL

Oglasio se Vranješ nakon slučaja "Karleuša": Prozvao Tošića i poručio da se ne boji nikoga

Kurir.rs

7.1.2019

"Dopisni prijatelj" Jelene Karleuše, kako Ognjena Vranješa već nazivaju domaći mediji, istakao je da se nikoga ne plaši kada je bio upitan da prokomentariše vijest o porodičnoj svađi koju je navodno izazvao u domu Karleuša - Tošić.

Inače, kako se navodi, Duško Tošić je po povratku iz Kine, gdJe igra za Guangdžou, posumnjao da se Karleuša dopisuje sa drugim muškarcem, zbog čega joj je zaplijenio mobilni. U njemu je našao poruke od Ognjena Vranješa koje su ga razljutile, pa je preko telefona pozvao svog bosanskog kolegu da oči u oči raščiste situaciju, prenosi Kurir.rs.

Sudeći po izjavi Vranješa, u kojoj bosanski reprezentativac indirektno proziva Tošića, da se zaključiti da njihov razgovor nije bio prijatan.

"Znate kako ja svima kažem: 'Ja sam s one strane Drine' (iz Bosne). Ne sa ove (iz Srbije), gdje su 'šatro' mangupi, tako da ne želim da pričam na tu temu. Zaboravite tu priču! Zovite Duška, njihova kuća je priča po medijima! Možeš s njim da komuniciraš. Srećna vam Nova godina! I to je to" - rekao je Vranješ.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.