JET SET

Ana Kokić i Nikola Rađen oglasili se zajedničkim saopćenjem i otkrili detalje razvoda

Vjenčali se u oktobru 2008. godine

Nikola Rađen i Ana Kokić: Zajedno donijeli odluku. Društvene mreže

Telegraf.rs

8.1.2019

Pjevačica i vaterpolista zajedno su donijeli odluku da stave tačku na njihov brak koji je trajao 10 godina. Pjevačica Ana Kokić i proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen donijeli su odluku da se razvedu poslije deset godina braka, a sada su se javnosti obratili zajedničkim saopćenjem.  

Saopćenje prenosimo u cijelosti: 

- Ovim putem želimo da vas obavijestimo da smo poslije deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo donijeli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom za nas delikatnom trenutku molimo vas da imate razumijevanja za našu privatnost i privatnost naše djece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički odgajati naše kćerke. O našim karijerama ćemo vas, kao i do sada, obavještavati i biti otvoreni za saradnju. 

Nikola i Ana su potpisali papire za razvod na Božić, 7. januara. Vjenčali su se u oktobru 2008. godine, a iz braka imaju dvije kćerke Teu i Ninu. 

Nakon što su potpisali papire za sporazumni razvod, sportista je otputovao u Moskvu, gdje već duže vrijeme živi zbog profesionalnog angažmana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.