ŠOKANTNI DETALJI

Milica Todorović imala udes s Darkom Lazićem: Molila sam ga da uspori

Pjevač u oktobru prošle godine doživio tešku saobraćajnu nesreću

Instagram

Avaz.ba

9.1.2019

Pjevač Darko Lazić u oktobru prošle godine doživio je tešku saobraćajnu nesreću kada je na nekoliko kilometara od svoje kuće sletio s puta, a od koje se i dalje oporavlja. U sinoćnjoj emisiji "Amidži šou" njegova kolegica pjevačica Milica Todorović pričala je o svom druženju s njim.

Tom prilikom Milica se sjetila njihove nezgode koju su doživjeli na autoputu 2011. godine kada su se uputili za Jagodinu, a, na svu sreću, tada su prošli bez ogrebotina i bilo je sve u najboljem redu.

- Imali smo udes 2011. godine. Baš smo bili na putu za Jagodinu, išli smo kod Palme da radimo i Lazić je vozio. Baš je bio sunčan dan i odjednom kreće kiša. Pljusak nevjerovatan. Darko je vozio negdje oko 170-180 na sat i ja sam ga sve vrijeme opominjala da uspori - započela je priču Milica.

- Kako je rokala kiša, upadne mu lijevi točak u onaj kanal pored bankine i tu smo krenuli da se okrećemo. Bogu hvala, tog trenutka kao da je neko zaustavio autoput, nijednog vozila. Mislim se, ako nas neko grune, odosmo do granice s Bugarskom, ali ništa nije bilo, Bogu hvala, ni ogrebotine - dodala je Todorović.

Za kraj ove priče Milica je rekla da se nada da je Darko Lazić nakon nezgode koju je imao naučio lekciju i da će od sada pažljivije voziti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.