BEOGRAD

Ograničen broj ulaznica za MAC po cijeni od 50 KM

Ne propustite priliku da budete nikad bliže zvijezdama - obezbijedite sebi najbolja mjesta na MAC-u - poručuju organizatori

Jokanović, Đukić i Prester: Voditelji MAC-a

Piše: N. Aj.

9.1.2019

U prodaju je pušten ograničen broj ulaznica za Music Awards Ceremony (MAC), koji će biti održan 29. januara u beogradskoj "Štark Areni", i to za ona mjesta odakle će publika moći vidjeti izvođače iz neposredne blizine.

- Ne propustite priliku da budete nikad bliže zvijezdama - obezbijedite sebi najbolja mjesta na MAC-u - poručuju organizatori.

"Super Fun Pit" karte po cijeni od 50 KM dostupne su na web stranici eventim.rs.

Ove ulaznice omogućit će publici da uživaju u nastupima Marije Šerifović, Željka Joksimovića, Bajage, Van Goga, Petra Graše, Tonija Cetinskog, Sergeja Ćetkovića, Karoline Gočeve, Nataše Bekvalac i mnogih drugih zvijezda koje su potvrdile svoj dolazak.

- Cilj "Skymusica", koji organizira i producira ovu manifestaciju, je da posjetiocima "Štark Arene" prirede spektakl za pamćenje - dodaju organizatori.

Na nekoliko povezanih bina bit će izvedeni specijalno osmišljeni i režirani nastupi najvećih zvijezda, a, također, bit će dodjeljeno više od 30 muzičkih priznanja. 

- Voditelji će biti Ida Prester, Aida Jokanović i Zvonimir Đukić Đule iz "Van Gogha", koji će se pobrinuti da atmosfera na prvoj regionalnoj dodijeli muzičkih priznanja bude na najvišem nivou - ističu organizatori.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.