ISKRENO

Kćerka slavnog repera otvoreno: Moj otac je monstrum!

Buku Abi žestoko kritizirala oca. Instagram

Avaz.ba

11.1.2019

Nakon što je svjetlo dana ugledala nova dokumentarna serija o slavnom američkom reperu, "Surviving R. Kelly", o odnosu s ocem progovorila je i njegova kćerka.

Buku Abi, čije je pravo ime Džoen Keli (Joann Kelly) na Instagramu je objasnila zašto se tako dugo nije javljala. Rekla je da o ocu nije govorila zbog svog mira i emocionalnog stanja. Kaže kako je to sve utjecalo na nju i još uvijek joj je teško procesirati, prenosi Index.hr.

No otkriva i kako nema uopće vezu s ocem. "Prošle su godine otkako smo braća i ja uopće pričali s njim ili ga vidjeli", kaže Abi. Dodaje i kako ni njena mama, Kelijeva bivša Andrea, nije komunicirala s njim.

- Čudovište s kojim me sad suočavate je moj otac - rekla je. "Sasvim sam svjesna toga ko i što je on. Odrasla sam u njegovoj kući".

Keli već godinama poriče da je napravio nešto krivo - uprkos brojnim ženama koje su podijelile šokantne ispovijesti o njegovom ponašanju, navode američki mediji.

U muzičkoj industriji brojne zvijezde sad su se počele distancirati od Kelija, a neki ga i, poput Lejdi Gage (Lady Gage), otvoreno kritizirati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.