JET SET

Isplivale poruke koje je milijarder Džef Bezos slao ljubavnici

Džef Bezos , najbogatiji čovjek na svijetu, slao je golišave selfi fotografije, među kojima čak i onu na kojoj se vide njegove genitalije

Džef Bezos i Loren Sančes. blic.rs

National Enquirer

11.1.2019

Džef Bezos (Jeff), najbogatiji čovjek na svijetu, slao je golišave selfi fotografije, među kojima čak i onu na kojoj se vide njegove genitalije, svojoj ljubavnici voditeljki Loren Sančes (Sanchez), sa kojom je u vezi već osam mjeseci, piše "National Enquirer". 

Bezos je objavio da se razvodi od supruge Mekenzi, a sada su otkriveni i detalji njegove vanbračne veze koja je uzrokovala razvod braka koji je trajao 25 godina.

Milijarder, vlasnik kompanije "Amazon" je na sastanke sa Sančesovom išao svojim privatnim avionom, a također su se sastajali i u svojim kućama. 

"National Enquirer" objavio je tekstualne poruke eksplicitnog sadržaja koje je Bezos slao 49-godišnjoj voditeljki, koja je inače bila u braku kada su počeli vezu.


Neke od poruka koje je Bezos slao svojoj ljubavnici su: "Volim te, živahna devojko.Želim da te mirišem, da te udišem, želim da te čvrsto držim i ljubim. Ja te volim."Ti me činiš boljim. Ti si stvorena za mene..."

Pored toga, on joj je slao i fotografije u kojima polunag stoji ispred ogledala, jednu u kojoj je samo peškir obavio oko sebe, ali i jednu na kojoj mu se u prvom planu vide genitalije.

Prethodno je objavljeno da se njih dvoje zabavljaju od juna, nekoliko mjeseci prije nego što se ona odvojila od svog supruga i devet mjeseci prije nego što je Bezos najavio razvod od supruge, Mekenzi, na Twitteru.

Časopis "National Enquirer", koji je pratio par četiri mjeseca nakon što su Loren Sančes i njena sestra u oktobru bile putnice Bezosovog privatnog aviona u oktobru, tvrdi da je u jednom trenutku Bezosova supruga otkrila njihovu aferu kada je pogledala plan leta i našla ime voditeljke kao jedino na listi putnika.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.