SKANDAL Novi ispad bh. reprezentativca

Kada je Ognjenu Vranješu postalo važnije da manipulira medijima i pliva estradnim vodama nego da se bavi fudbalom

Avaz.ba
13.01.2019 20:41
Ognjen Vranješ je još jednom po svom dobro poznatom principu "piši, pa briši" pokazao jeftinost i neprofesionalizam. 

Naime, u medijima je večeras osvanula ispovijest koju je bh. reprezentativac objavio na Instagram Storyju, ali koju je vrlo brzo je i obrisao.

Njegova objava odnosila se na događaj koji puni novinske stupce u posljednje vrijeme u cijelom regionu, a tiču se Jelene Karleuše i navodne tajne veze.

U prvobitnim objavama je između ostalog napisao:

- Poštovani predstavnici medija, ne bih potezao ovakve stvari da nisam izložen torturi i optužbama i prijetnjama mojoj porodici od strane gospođe i gospodina Karleuša. S obzirom da su spremni na sve u odbrani sebe i svoje porodice, ja sam spreman da kažem i dokažem istinu koja je sljedeća: Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama prije dvije godine kada je sve počelo. Tamo smo i brojeve razmijenili, ušli u sve ovo. Za te dvije godine doživjeli smo i preživjeli sve i svašta, od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu viđanja na raznim mjestima, pa čak i kod nje kući, do skidanja tvitova o Krstajiću i mog komentarisanja svega toga. U svemu tome je bilo lijepih i manje lijepih stvari. Presveta Jelena sada izigrava jaku ženu i bitnost, a preko prijatelja i poznanika moli i plače, što je karakteristično za gospođu kad joj nešto treba, da demantujem i iznosim njen prljav veš. Te shodno tome da utvrdimo: Ja nit sam fan, nit paćenik, nit psihopata kako ona želi da me predstavi, prije će to biti ona i to sam spreman da dokažem da za sve to kažem imam dokaze. Nisam nikoga nit jurio nit prisiljavao, sve je bilo dobrovoljno uz obostrano zadovoljstvo. Prema tome gospodine Karleuša gospođo Tošić krivce tražite među vama samima ne kod mene. Kasno ste se sjetili patetike i spinovanja. Meni ja jako žao svoje porodice koja je izložena svemu ovome, ali ovo je jedini način da kažem istinu i time zaštitim sebe i svoju porodicu daljih tužbi. Za početak evo samo jedan dokaz o svemu što pričam - naveo je Vranješ.

Ipak, nedugo nakon toga, Vrnaješ je obrisao navedene postove sa Instagram Storyja i jasno pokazao da mu je estrada u ovom trenutku mnogo bitnija od fudbala, koji mu očigledno više nije prioritet.

Tako je ponovo na Instagramu između ostalog objavio i sljedeći sadržaj:

- I novinari kako vam se sviđa kad se ja malo sa fotošopom zaigram?

Osim što se u posljednje vrijeme "svađao" sa reprezentativnim kolegama i šokirao javnost postovima po društvenim mrežama, objavama vezanim za njegove tetovaže, Vranješ je još jednom pokazao svu jeftinost i njegovu očigledno patološku potrebu da manipulira medijima, nego da se bavi fudbalom i dostojno predstavlja "Zmajeve".

Povodom najnovijih ispada Ognjena Vranješa, kontaktirali smo i PR Jelene Karleuše, od kojih smo zatražili komentar na ove posljednje objave.

Iz PR tima popularne pjevačice su nam kazali da ne žele da komentarišu nikakve navode koje dolaze od pomenutog fudbalera.

NA VRH