NEVJEROVATNO

Filip i Aleksandra iskeširali 5.000 eura za dječiju sobu, i to s posebnim zahtjevom

Soba za Prijinog nasljednika uveliko je puna poklona

Posljednjih dana obilazili su brojne prodavnice po gradu. Instagram

Espreso.rs

14.1.2019

Najmlađi član porodice Živojinović u stanu na Voždovcu imat će svoju sobu za koju su poznati roditelji iskeširali više od 5.000 eura.

- Aleksandra i Filip žive u stanu u naselju Stepa Stepanović, koji su opremili da bude njihovo porodično gnijezdo. Željeli su da budu samostalni, zbog čega nakon vjenčanja nisu pristali da žive u vili na Bežanijskoj Kosi, gdje inače žive Filipov otac i maćeha Lepa Brena. Aleksandra je željela da svoj dom svije na drugoj adresi, a sada iako je u poodmakloj trudnoći, aktivno radi na novom albumu. Ona u pauzama od snimanja pjesama stiže da se, zajedno s Filipom, posveti uređivanju sobe za nasljednika. 


View this post on Instagram

Forever. ❤️ @carpediem_fbz

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

Posljednjih dana obilazili su brojne prodavnice po gradu jer su željeli da u novu godinu uđu s kompletno opremljenim kutkom za sina - otkriva izvor blizak paru, koji dodaje da im u tome mnogo pomaže Aleksandrina majka Borka, koja zajedno s njom bira namještaj.

- Soba će biti u bijelim, sivim i neboplavim nijansama. Aleksandra je željela da imaju veliku komodu na kojoj će presvlačiti i kupati mališana. Tu su i neobične lampe na svim zidovima bebine sobe. Uveliko su kupili garderobu koju će nositi njihov nasljednik, ali i igračke. Bitno im je da beba spava na udobnom i od prirodnih materijala izrađenom dušeku, te su zbog toga dušek naručili iz inozemstva i očekuju da uskoro stigne. Zbog toga što su vodili računa da kako garderoba, igračke, tako i svi materijali u dječijoj sobi budu prirodni, opremanje ih je koštalo više od pet hiljada eura.

Kako prenosi "Espreso", soba za Prijinog nasljednika uveliko je puna poklona jer, kako Lepa Brena tako i Filipova majka Zorica, sa svih putovanja donose garderobu i igračke za unuka koji stiže uskoro.

View this post on Instagram

💘

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

Podsjećamo, Aleksandra je donijela odluku da želi da se porodi u Srbiji, iako je prije toga bilo glasina da će to učiniti u Americi, gdje Filip ima svoj biznis.

- Filip i ja smo odlučili da se porodim u Beogradu. Tako je najbolje. Aleksandru ništa neće u životu značiti da mu je mjesto rođenja drugi grad u Evropi ili Americi, a naše klinike su po stručnosti u rangu sa svjetskim. Osim toga, u svojoj zemlji smo i šta god nam zafali, brzo ćemo riješiti - izjavila je tada pjevačica.

Inače, kum Aco Pejović uveliko sprema slavlje za dolazak imenjaka. On i budući otac Filip uveliko su dogovorili muziku i tamburaše za tri dana, koliko planiraju da slave kada se Aleksandra porodi.

View this post on Instagram

😍 @carpediem_fbz

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.