ESTRADNI RAT

Skandal se nastavlja: Jelena tvrdi da na eksplicitnim fotkama nije njen spolni organ, a evo i dokaza

Jelena je objavila i fotografiju Vranješa u suzama sa vrlo oštrim statusom u kojem je kazala da je baš on molio da bude sa njom

Instagram

Avaz.ba

15.1.2019

Seks-afera Jelene Karleuše iz trenutka u trenutak donosi nove detalje o divi koja je fanovima čak otkrila da na najintimnijem mjestu ima veoma karakterističan mladež. Ona uporno javnosti želi dokazati da je riječ o montiranim fotografijama koje je Ognjen Vranješ lažirao u javnosti.



Tim povodom, izrevoltirana seks-skandalom koji potresa region, oglasila se Karleuša i na svom Twitter nalogu obrazložila kako joj izgleda spolni organ, pa frapirala javnost. Naime, ona tvrdi da je primorana takve detalje dijeliti sa pratiocima, pa je tom prilikom otkrila o kakvom se, zapravo, mladežu, na tom dijelu tijela, radi.

- Draga javnosti, slike na kojima se vidi ženski spolni organ nemaju veze sa mojim spolnim organom. A, evo, otkriću vam i tajnu. Kad sam već primorana. Imam mladež na tom mjestu. Vrlo karakterističan. Moj muž to zna. Nažalost, primorana sam da ovakvu intimu dijelim sa vama - napisala je Karleuša.

Da bi ove navode potkrijepila, Jelena je još jednom osula žestoku paljbu po fudbaleru, pa objavila čak i njegov belgijski broj telefona, uz printskrin njihove komunikacije koju su vodili. 

- Ovako je Ognjen Vranješ prijetio da će se ubiti i tvrdio da mi je najbolji drug. Broj telefona objavljujem namjerno. Belgijski - napisala je pjevačica na svom Twitter nalogu.

- Ja sam duh! Ne postojim više. Pijem sam kući! Mrtav sam pijan! Ako umrem večeras, znaj da sam ti najbolji drug!- piše u porukama koje je pjevačica objavila.  

-Zašto bi ti umro. Šta je tebi - piše u odgovoru na Jeleninoj objavi.

Jelena je objavila i fotografiju Vranješa u suzama s vrlo oštrim statusom, u kojem je kazala kako je baš on molio da bude s njom.

- Ovako p**ka plače i moli da budem s njim - kazala je Jelena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.