ENGLESKA

Porno-skandal trese Otok: Fudbaleri izvadili spolne organe na ulici i mlatarali njima

Snimak se pojavio na društvenim mrežama, pa se igrač našao na stubu srama

Irski reprezentativac popio previše. Printscreen: Twitter

Avaz.ba

15.1.2019

Reprezentativac Sjeverne Irske Gavin Vajt (White, 22) našao se u centru skandala zbog masturbiranja na javnom mjestu u alkoholiziranom stanju.

Kompromitirajući snimak Vajta i njegovog prijatelja kako spuštenih hlača pjevaju i drže se za genitalije pojavio se na društvenim mrežama. 

Povodom skandaloznog ponašanja Irca oglasio se engleski klub Oksford, za koji nastupa Vajt, koji je odlučio sankcionirati igrača da se slična scena nikad ne ponovi. Engleski klub će se konsultirati i sa FA Sjeverne Irske.

- Sjest ćemo s Gevinom i razgovarati, podsjetit ćemo ga kakve su mu obaveze i ponašanja kao profesionalca. Imamo u klubu ljude koji mu mogu pomoći na psihološkom planu da lakše pregura težak period. On je sjajan momak i vjerujem da će mu navijači oprostiti ovaj trenutak ludila - stoji u saopćenju.

- To što je uradio je potpuno van njegovog karaktera. Gevin je tih, poštovan mladić, koji je načisto razoren ovim. Jedva da sam nekad od nekog čuo toliko riječi kajanja i osjećaja sramote za nešto što je uradio kao sad od Gevina. Očigledno je da je popio previše i tim ćemo se pozabaviti, također, ali i da nije fudbaler, ovakva vrsta ponašanja je potpuno pogrešna - stoji u saopćenju Oksforda, koji se takmiči u trećoj engleskoj ligi.

Nema sumnje da su ova dvojica prevazišla i Jelenu Karleušu i Ognjena Vranješa, koji ovih dana pune stupce skandaloznim fotografijama koje objavljuju. 
 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.