NAKON SKANDALA

Duškove komšije otkrivaju detalje o Jeleni Karleuši: Progovorili o prevari i razvodu

Karleuša: U centru afere

Avaz.ba

16.1.2019

Dan poslije porno-skandala u kojem je Jelena Karleuša bila glavni akter, u Orlovatu, rodnom selu njenog supruga Duška, sve bruji od čaršijskih priča. 

Kao i uvijek u ovakvim situacijama, red je da se izbistre svi poznati i nepoznati detalji, ali i da se utvrdi je li na slikama zaista Jelena, je li u pitanju fotomontaža, je li pjevačica zaista prevarila supruga ili joj pak neko podmeće u namjeri da joj razori dom...

Ekipa „Alo!“ došla je u rodno selo poznatog fudbalera da s mještanima popriča o gorućoj temi.

Krenuli su od porodične kuće Tošića, ali Duškova majka Nikoleta od sramote nije izlazila napolje. Iako su novinari u više navrata pokušavali da je privole da izađe i porazgovara o događaju koji očigledno potresao njihovu porodicu, nisu uspjeli. 

Žena se od sramote zatvorila u kuću, a u toku jučerašnjeg dana kod nje su dolazile komšinice kako bi joj se našle. Iz kuće, međutim, niko nije izašao.

S druge strane, mnogi mještani željeli su da kažu šta misle o svemu i uglavnom su stali na pjevačicinu stranu. Biljana, koja se predstavila kao predsjednica Mjesne zajednice Orlovat, uvjerena je da je sve montirano i da je JK žrtva modernih tehnologija.


- Ma kakva prevara, kakvi bakrači?! Jelena je divna žena, majka, supruga... Moji unuci se druže s Nikom i Atinom kada ih dovedu ovamo - rekla je gotovo u dahu Biljana.

- Danas je tehnologija toliko napredovala da svako može montirati šta god želi, kako fotografiju, tako i snimak. Više ne možete vjerovati ni svojim ušima ni svojim očima, ako uzmemo u obzir da se sve može namjestiti i montirati - tvrdi Biljana i dodaje da je ženska solidarnost veoma važna i da bezrezervno vjeruje u Jeleninu nevinost.

Ispred piljarnice u centru sela, tačno prekoputa crkve, zatekli su tri vremešna gospodina kako ispijaju pivo i ćaskaju o seks-skandalu. Bili su raspoloženi i za razgovor s novinarima. Baš kao i Biljana, i oni smatraju da je posrijedi namještaljka.

Printscreen

- Ma to je sve fotomontaža. Kakav razvod, kakvi bakrači?! Oni se vole, dugo su zajedno - pričaju gotovo uglas Pera i Zoran Dabić, dok Čičko Vasić ubacuje crv sumnje.

- Možda i nije fotomontaža, odakle mi znamo? Možda su slike prave! Ali čak i da je Jelena prevarila Duška, od razvoda nema ništa! Uvjeren sam. Imaju oni djecu, a bogami i veliko bogatstvo. Ko će sad to da dijeli - uvjeren je Vasić.

U Orlovatu su sreli i jednog mlađeg muškarca Duška, koji je poslije detaljne analize imao malo drugačiji stav od svojih sugrađana.


Duško Čobanov

- Najprije sam mislio da je u pitanju fotomontaža, ali nakon što sam vidio slike i snimak, uvjeren sam da nije. Siguran sam da su snimci vjerodostojni i da je na njima zaista Jelena s tim fudbalerom Vranješom. Ne znam šta da vam kažem, kao ni to šta će biti s njihovim brakom. Ja je nikada nisam vidio u Orlovatu. Neki drugi jesu, kažu da je dolazila, ali ja je nisam vidio. Čuo sam da je bila i na sahrani Duškovog oca, ali zaista ne znam šta bih vam rekao. Ne znam kako će njihov brak ovo preživjeti - kaže Duško.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.