NASTAVAK SEKS-SKANDALA Pjevačica objavila eksplicitnu fotografiju fudbalera, o svojim kaže da su lažne

Porno-snimci za popularnost ili krah karijere: Koja je sljedeća?

Napustila Srbiju i s kćerkama Nikom i Atinom otputovala u Kinu kod muža

E.D.A
16.01.2019 22:04

Karleuša: Demantuje Ognjena Vranješa

Seks-afera pjevačice Jelene Karleuše i fudbalera belgijskog Anderlehta i bh. reprezentativca Ognjena Vranješa poprima nove razmjere. Nakon što su u ponedjeljak navečer objavljene Karleušine eksplicitne fotografije, što je u javnosti odjeknulo poput bombe, a koje je, navodno, slala Vranješu, priča je dobila novi zaplet.

 Molio me

Karleuša je jučer ujutro na društvenim mrežama objavila fotografiju, za koju tvrdi da je na njoj Vranješ, a na kojoj se vidi i njegov spolni organ. Pjevačica ističe da je tu fotografiju dobila od prijateljice. Objelodanila je i sliku uplakanog Vranješa pojašnjavajući da je nastala u trenutku dok je molio da bude s njim, a da ostavi muža.

U međuvremenu je Karleuša napustila Srbiju i s kćerkama Nikom i Atinom otputovala u Kinu kod muža Duška Tošića, fudbalera kineskog Guangžoua.

- Šta da kažem. Bit ćemo još jači, a g.... neka kenjaju - izjavio je Tošić za srbijanske medije.

 Društvene mreže su usijane od ogromnog broja komentara, a detalji u vezi sa seks-skandalom nižu se iz minute u minutu.

Što se tiče Karleušinih eksplicitnih fotografija koje je, navodno, slala Vranješu, ona tvrdi da je u pitanju fotomontaža te da nije ona na „većini“ fotografija.

- Draga javnosti, slike na kojima se vidi ženski polni organ nemaju veze sa mojim polnim organom. A, evo, otkrit ću vam i tajnu. Kad sam već primorana. Imam mladež na tom mjestu. Vrlo karakterističan. Moj muž to zna. Nažalost, primorana sam da ovakvu intimu dijelim s vama zbog pakla koji proživljavam – napisala je Karleuša na Facebook profilu.

Zaboravi da postojim

Osim toga, objavila je i dio razgovara s Vranješom u kojem se vidi da ga moli da demantira sve, te govori da sve to šteti njenoj porodici i djeci.

- Zaboravi da postojim. Svi ste ista go***. Samo kad ste u problemima, joj, Ognjene, hajde sad ti. Tuži ih slobodno, ja ću doći na sud i sve posvjedočiti – odgovorio joj je bh. reprezentativac.

Javnost se pita zašto se Danijela, Ognjenova supruga, ne oglašava. Posebno s obzirom na to da ovo nije prva navodna afera njenog supruga. Donedavno su ga povezivali s pjevačicom Katarinom Grujić.

Vranješ se tokom jučerašnjeg dana nije oglašavao, niti je odgovarao na pozive, ali je njegova majka za srbijanske medije, između ostalog, kazala:

- Nije mi prijatno. Uopšte ne želim da komentarišem da li je tačno ili nije. Je li moj sin nekog ubio? Da vam kažem, ako je to istina, ta žena ako je najpopularnija, trebalo je da vodi računa o tome. Je li ja treba da vodim računa o nečijim postupcima, ne razumijem? I moj komšija prekoputa mene isto to radi. Da li je to princ Čarls, Jelena ili neko drugi, kao da me je briga. Ne želim da se moje ime i ime mog sina provlači kroz novine.

U cijeloj ovoj aferi neki mediji u Srbiji pišu da je Duško Tošić, navodno, varao Jelenu s manekenkom Sofijom Milošević, donedavnom djevojkom Adema Ljajića. Mediji koji su ovo objavili pozivaju se na turske novine.

Čeka se reakcija Anderlehta

Prema pisanju regionalnih medija, čeka se i komentar čelnika kluba Anderleht, za koji igra Vranješ. Mnogi nagađaju da poslije ovog skandala Ognjen neće još dugo biti dio ovog tima, jer ovo nije prvi problem koji je prouzrokovao otkako nosi dres Anderlehta te svojim postupcima na lošu sliku na kompletan klub.

Crve mali, nećeš nogomet zaigrati više nikad

- Ti, crve mali, nećeš nogomet zaigrati više nikad nigdje. Ni u jednom klubu niti za reprezentaciju! U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašističko rasističko govno! ... Možeš smisliti što god hoćeš, ne možeš mi ugroziti ni brak ni obitelj, a tako si silno, crve, to želio! Žalim tvoju ženu i tvoje dijete, crve! Ali kako si ti naudio mojoj obitelji, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Bježite! Iselite se, crve! Brzo – napisala je, između ostalog, Karleuša na društvenim mrežama.

NA VRH