NIJE ŽALIO NOVAC

Duško spremio Jeleni poklon vrijedan 2,5 miliona eura, no nakon seks-skandala pitanje je hoće li je iznenaditi

Trebali useliti na proljeće

Jelena Karleuša i Duško Tošić. Društvene mreže

Avaz.ba

16.1.2019

Duško Tošić i Jelena Karleuša pravili su velike porodične planove, ulagali su u nekretnine, ali se postavlja pitanje hoće li sve isto ostati i poslije porno-skandala koji ovih dana potresao region.

Naime, Dragan Stojković Piksi, kada bude dolazio u Beograd, umjesto u vili na Dedinju, morat će da živi u stanu na Dorćolu. Kuća kojom su se on i supruga Snežana nekada ponosili sada je u vlasništvu Jelene Karleuše pošto ju je Duško Tošić za 2,5 miliona eura kupio od Piksija i preveo na njeno ime. 

- U vili su četiri velika kupatila, pa će svako imati svoje. Za Atinu i Niku planirane su zasebne sobe s terasom i kupatilom, a iza kuće će biti izgrađen bazen. Također, postoje i sobe za poslugu, kao i tri gostinjske sobe, što znači da će Jelenina majka Divna moći nesmetano da dolazi i boravi koliko želi, a isto, naravno, važi i za Duškovu majku, koja ne dolazi tako često kao Divna - objašnjava izvor.

Plan fudbalera i pjevačice jeste da se u vilu usele na proljeće, a tada će u goste pozvati i Piksija i Snežu da vide kako poslije renoviranja izgleda kuća u kojoj su nekada živjeli. I sama Jelena je potvrdila da će se početkom proljeća useliti u novu kuću.

Inače, vila ima 8 ari placa, a kuća je na četiri nivoa. Osim soba i kupatila koje će svaka soba imati, u kući se nalazi i veliki salon, biblioteka i sauna. 

Poslije skandala s Duškovim kolegom Ognjenom Vranješom, ostaje da se vidi hoće li se porodica Tošić u kompletnom sastavu useliti u ovu veleljepnu građevinu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.