PIŠI, BRIŠI

"Malom od skandala" raste popularnost: Šta otkriva Instagram profil Ognjena Vranješa

Avaz.ba

17.1.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Ognjenu Vranješu, dugogodišnjem bosanskohercegovačkom reprezentativcu, nakon skandala s Jelenom Karleušom koji je podigao prašinu u regionu, raste popularnost na društvenim mrežama.

Da se Vranješ vodi zlatnim pravilom marketinga, da je svaka reklama dobra reklama, govori i njegovo maksimalno iskorištavanje društvenih mreža u cilju medijske promocije, što je i sam priznao u nekoliko navrata.

Sve je počelo nacionalističkim ispadima "malog od skandala", kada je istetovirao tetovažu granica manjeg bh. entiteta, a potom kazao kako je to glup potez, te uradio još jednu tetovažu lika četničkog vojvode Momčila Đujića, a potom sve začinio stihovima nacionalističke pjesme Baje Malog Knindže "Ne volim te Alija".



Da na tome nije stao, govori i posljednji seks-skandal s Jelenom Karleušom, kada je na Instagramu podijelio videosnimak na kojem on i popularna pjevačica, navodno, uživaju u Atini. Da nije ni sam siguran u to što piše i radi, malo poslije videosnimke je obrisao i kazao da se radi o fotošopu.

Jelena je u trenutku ljutnje objavila i prepisku, gdje moli fudbalera da demantira sve navode u vezi s aferom koja je potresla cijeli region.

Vranješ je rekao da će sve posvjedočiti na sudu.

- Zaboravi da postojim! Svi ste ista go**a. Samo kada ste u problemu...joj, Ognjene, 'ajde sad ti. Tuži ih slobodno, ja ću doći na sud i sve posvjedočiti. Eto, toliko ti mogu izaći ususret - odgovorio je hladno Vranješ pjevačici i dao do znanja da se on, nakon videa za koji je tvrdio da je urađen u fotošopu, neće više oglašavati. 

Kako je ovaj skandal poprimio šire razmjere i otišao predaleko, "mali od skandala", vjerovatno svjestan svoje nemoći, nije se oglašavao do jučer, kada je objavio videosnimak na kojem gestikulira pucanje uz pjesmu i, naravno, po principu - postavi pa obriši - i ovaj snimak je obrisao.

Interesantno je da je "mali od skandala", u jeku drame u vezi sa seks-skandalom, povukao potez kojim je poslao poruku javnosti da ne želi gledati negativne komentare, te je zabranio komentiranje fotografija na svom Instagram profilu. Ipak, većina ljudi s javne scene osudila je Vranješa za objavu fotografija nage Jelene Karleuše. 

Iako je njegova fudbalerska karijera neizvjesna zbog niza skandala, ipak Vranješu ne manjka popularnosti, a to govori i broj pratilaca na Instagram profilu, koji raste iz sata u sat.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.