Duško Tošić se razvodi od Jelene Karlauše: Neće da joj oprosti seks-aferu

DRAMA Već je kontaktirao advokata

Duško Tošić se razvodi od Jelene Karlauše: Neće da joj oprosti seks-aferu Svi mi koji dobro poznajemo Duška rekli smo da će sve proći kao da se nije ni desilo ukoliko se ne pojave dokazi

Duško Tošić nema namjeru oprostiti Jeleni Karleuši aferu sa Ognjenom Vranješem.

Duško je već kontaktirao advokata, prenosi "Kurir" od bliskog prijatelja i kolege fudbalera, i namjerava proces razvoda ubrzati kako bi od svoje, još zakonite, supruge sačuvao 14 miliona koji mu slijeduju prema posljednjem ugovoru u Kini.

Kako njegov blizak prijatelj i bivši saigrač otkriva, Tošić ga je, samo nekoliko sati nakon što su se pojavile poruke u kojima Jelena zove njihovog kolegu Ognjena Vranješa na seks, pozvao i u povjerenju zatražio kontakt advokata za razvode.

  • (Instagram)

- Kada je počela cijela ta priča o Jeleninom seksu s Ognjenon, svi mi koji dobro poznajemo Duška rekli smo da će sve proći kao da se nije ni desilo ukoliko se ne pojave dokazi. Ipak, isplivali su fotografije, snimci i poruke i cijela Srbija je vidjela njegovu golu ženu s klincem koji u fudbalskom svijetu važi za lijevo smetalo. Samo dan nakon toga, izašle su one poruke gdje govori ljubavniku da je muž ne je*e dobro i da ga gleda kao brata, a zatim do detalja opisuje perverzni seks koji želi. E, tu je puko - priča izvor.

- Samo sat otkako su svi mogući portali objavili prepisku Jelene s "tim malim", zazvonio mi je telefon i vidio sam da je on. Znao sam da me zove da se raspita za razvod i da je pukao. I sam sam razveden, a dobar advokat mi je pomogao da sačuvam to što sam zaradio i da osiguram djecu. Prijatelji smo 10 godina i moj razvod smo prošli zajedno i zezali se da će i on tako jednog dana. Kako sam i mislio, rekao mi je da planira staviti tačku i da ne može više izdržati. Sljedeći dan čuo se s mojim advokatom - kaže izvor i otkriva da je Dušku u planu da se što prije razvede kako ne bi morao dijeliti s Karleušom i 14 miliona koji mu sljeduju po kineskom ugovoru.

  • (Instagram)

- Kada su se Jelena i Duško vjenčali, on nije imao jak ugovor i nije bilo potrebe da prave predbračni ugovor. Zbog toga se sve što je Duško zaradio u braku vodi kao zajednička imovina, a samo je u Turskoj zaradio više od četiri miliona eura. Kada je donio odluku da ne želi sačuvati brak i da se ne može nositi sa sramotom i pritiskom javnosti, shvatio je i da mu je pametnije da se što prije razvede kako bi sačuvao 14 miliona, koji mu još nisu uplaćeni. Pogotovo što sve što je do sada zaradio mora podijeliti sa Jelenom - navodi Duškov prijatelj i ističe da će fudbaler gledati da na najbolji način osigura decu.

- Iako mu je sujeta povrijeđena više nego ikad i ne želi oprostiti ženi što je dopustila da njena prevara dospije u javnost, kćerke su mu najvažnije i primarno će mu biti da ih osigura. Nije mu problem ni da sa Jelenom podijeli sve što je dosad zaradio, ali se želi osigurati da u podjelu ne uđu i kineski milioni - ispričao je izvor.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH