SKANDAL Pjevačica mu došla glave

Vranješ leti iz Anderlehta zbog seks-afere s Jelenom Karleušom

Fudbaler iz Bosne i Hercegovine morat će potražiti novi klub u ovom prijelaznom roku

Avaz.ba
17.01.2019 13:11

Vranješ trenutno ne trenira sa ekipom

Foto: Instagram

Fudbaler iz Bosne i Hercegovine morat će potražiti novi klub u ovom prijelaznom roku zbog seks-afere sa srbijanskom pjevačicom Jelenom Karleušom.

  • Foto: (Instagram)

Vranješ je bio akter brojnih skandala otkako je naljeto prešao u belgijski klub za 3,2 miliona eura. Čelnici Anderlehta prelazili su preko svega, ali porno-afera s Karleušom bila je kap koja je prelila čašu.

Prema saznanjima pojedinih belgijskih medija, čelnici Anderlehta će zakazati sastanak s Vranješom i saopćiti mu da je ova afera narušila i njegov i ugled kluba i da će morati potražiti novi klub do 31. januara, dokle traje zimski prijelazni rok. 

Nadaju se da će uspjeti prodati ga kako bi vratili bar dio novca koji su uložili u ovog "skandal-majstora".

Vranješ trenutno ne trenira s ekipom, nije otišao s timom na pripreme, navodno je na bolovanju.
  • Foto: (Instagram)

Generalni direktor Anderlehta Mihael Veršueren (Michel Verschueren) otkrio je da u klubu još analiziraju sve informacije u vezi sa seks-skandalom u koji je Vranješ umiješan i da će se oglasiti i donijeti odluku kada budu imali cijelu sliku i sve informacije.

Podsjećamo, skandal o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića prvi put je krenuo na Božić, a sve je počelo zbog poruka koje je razmjenjivala s bosanskim fudbalerom, koje je Duško navodno pronašao u telefonu. 

NA VRH