SKANDAL

Vranješ leti iz Anderlehta zbog seks-afere s Jelenom Karleušom

Fudbaler iz Bosne i Hercegovine morat će potražiti novi klub u ovom prijelaznom roku

Vranješ trenutno ne trenira sa ekipom. Instagram

Avaz.ba

17.1.2019

Fudbaler iz Bosne i Hercegovine morat će potražiti novi klub u ovom prijelaznom roku zbog seks-afere sa srbijanskom pjevačicom Jelenom Karleušom.


Instagram

Vranješ je bio akter brojnih skandala otkako je naljeto prešao u belgijski klub za 3,2 miliona eura. Čelnici Anderlehta prelazili su preko svega, ali porno-afera s Karleušom bila je kap koja je prelila čašu.

Prema saznanjima pojedinih belgijskih medija, čelnici Anderlehta će zakazati sastanak s Vranješom i saopćiti mu da je ova afera narušila i njegov i ugled kluba i da će morati potražiti novi klub do 31. januara, dokle traje zimski prijelazni rok. 

Nadaju se da će uspjeti prodati ga kako bi vratili bar dio novca koji su uložili u ovog "skandal-majstora".

Vranješ trenutno ne trenira s ekipom, nije otišao s timom na pripreme, navodno je na bolovanju.

Instagram

Generalni direktor Anderlehta Mihael Veršueren (Michel Verschueren) otkrio je da u klubu još analiziraju sve informacije u vezi sa seks-skandalom u koji je Vranješ umiješan i da će se oglasiti i donijeti odluku kada budu imali cijelu sliku i sve informacije.

Podsjećamo, skandal o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića prvi put je krenuo na Božić, a sve je počelo zbog poruka koje je razmjenjivala s bosanskim fudbalerom, koje je Duško navodno pronašao u telefonu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.