MJEŠTANI KARANOVCA Oni ga najbolje poznaju

Pola Balkana ga osuđuje: Vranješove komšije progovorile o aferi s Karleušom

Ubjeđeni da mu neko smješta

Avaz.ba
17.01.2019 22:31

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ

Foto: Društvene mreže

Stanovnici Karanovca, naselja u kanjonu Vrbasa desetak kilometara od Banjaluke, odakle potiče sportska porodica Vranješ, pričaju sve najljepše o Ognjenu fudbaleru belgijskog Anderlehta te njegovom bratu Stojanu i ocu Željku, koji su također ispisali stranicu novije fudbalske historije Banjaluke. 

Ognjen Vranješ, bh.reprezentativac koji je karijeru započeo u banjalučkom “Borcu”, gdje su igrali njegovi brat i otac, postao je nezaobilazan u komentarima svojih komšija i sugrađana. To je usljedilo nakon medijske eksplozije u kojoj se iznenada našao zajedno sa folk pjevačicom Jelenom Karleušom. 

- Ognjen je vrijedan i lijepo vaspitan. On je odrastao u Banjaluci, u naselju Starčevica gdje imaju stan, ali u Karanovac često dolazi, uvijek pozdravi, javi se. Doduše, najviše je na njihovom porodičnom imanju Ognjenov otac Željko koji tu uvijek nešto radi, zida, kosi, čisti, a sinovi finasiraju - kazali su njihovi rođaci i prve komšije.

Nisu htjeli više ništa da komentiraju za razliku od Jovanke Pavlović i Slavka Pantelića koji su bili mnogo pričljiviji. 

 -Naravno, čitam i slušam šta se piše i govori o Ognjenu, o Karleuši . Mi imamo mnogo razloga da hvalimo svog komšiju, a Karleuša nas ne interesuje, ona nije tema za nas jer imamo preča posla - kazao je Pantelić. 

U dvije kafane, pored mosta preko Vrbasa u Karanovcu, medijsko dovođenje u vezu Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše takođe je veoma aktuelno.

 

 -To je sve zavjera, Ognjen je uspješan fudbaler, a sada njemu neko smješta Karleušu da mu napakosti. U to upošte ne vjerujemo, jer ona nije vrijedna da ima takvoga mladića niti je njemu stalo do Jelene. To je Ognjenu upakovano politički, inače zašto bi se on bavio Jelenom Karleušom - raspričao se jedan od sagovornika u kafani pored mosta izbegavajući da kaže svoje ime i prezime.

NA VRH