IZAZOV

Kako se najljepša djevojčica pretvorila u najljepšu ženu svijeta

Mnogi su zaključili i da ih Tilen uveliko podsjeća na glumicu Deniz Ričards

Kćerka francuskog nogometaša Patrika Blonda. Instagram

Avaz.ba

18.1.2019

Tilen Blondo (Thylane Blondeau), francuska manekenka koja je nedavno proglašena najljepšom ženom svijeta, objavila je fotografiju staru deset godina u sklopu Instagram i Facebook izazova "10 year challenge" te oduševila fanove.

- "Kakva ljepota, savršenstvo od čela do brade", "Vau, nevjerovatna ljepota" - divili su se pratioci u komentarima, a mnogi su zaključili i da ih Tilen uveliko podsjeća na glumicu Deniz Ričards (Denise Richards).

Tilen ima 17 godina i ugovore s nekima od najpoznatijih modnih i kozmetičkih brendova, a fotografija stara 10 godina jedna je od onih koje su je proslavile i donijele joj titulu najljepše djevojčice na svijetu, što ju je kasnije dovelo i do titule najljepše žene na svijetu.

- Ne smatram se najljepšom djevojkom na svijetu. Kad sam bila mala, ljudi su mi to stalno govorili. Ali ja to nisam mogla ni razumjeti. Jer ko to kaže? Ko kaže da sam najljepša? - rekla je jednom prilikom mlada francuska manekenka.


View this post on Instagram

👁👁👁👁👁👁👁👁👁👁👁

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Tilen je sa deset godina bila najmlađa manekenka ikad koja se pojavila u "Vogueu". Editorijal je izazvao kontroverzu, jer je bila snažno našminkana i odjevena u kratku haljinu.

Kćerka francuskog nogometaša Patrika Blonda (Patrick Blondeau) danas je ambasadorica "L'Oreala" i zaštitno lice parfema francuske dizajnerice Lolite Lempika (Lolita Lempicka).

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.