PROVOKATIVNO

Najseksepilnija baka: Džina Stjuart pozirala gola

Često je prozivaju da je umjetna

Džina Stjuart. Screenshot

Avaz.ba

18.1.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4

Australka Džina Stjuart (Gina Stewart, 48), koja se prošle godine okitila titulom najseksi bake svijeta, objavila je kalendar u kojem je pozirala u toplesu. Svoje, kako kaže, remek-djelo najavila je prošlo ljeto i nazvala ga "Almost naked" (Gotovo gola).

Samohrana majka živi u Kvislandu u Australiji, a ima sinove Džejmsa (James, 27) i Kodija (Cody, 22) te kćerke Kejsi (Casey, 25) i Samer (Summer, 4).

Kćerka Kejsi prošle je godine rodila djevojčicu tako da je Džina postala baka. Osim što je prava Instagram zvijezda s više od 120.000 pratilaca, fatalna plavuša bila je i u finalu izbora za Miss Maxim 2018.

Iako je često prozivaju da je umjetna, Stjuart je otkrila kako nije pobornica pretjerivanja u estetici.

- Jedini estetski zahvat koji sam napravila, i to prije desetak godina, jeste povećanje grudi. Nikad nisam išla na ubrizgavanje botoksa ili filera. Želim dostojanstveno stariti - rekla je Džina. Nedavno se šuškalo kako će morati ukloniti oba implantanta u grudima zbog zdravstvenih problema.

Seksi baka svakodnevno objavljuje provokativne fotografije. Pozira u kupaćem i donjem rublju, a kada ode korak dalje, Instagram ih brzo ukloni.

- Uvijek šaljem mailove da mi vrate fotografije. Ne vidim ništa sporno u tome. Bavim se modelingom i živim od toga - zaključuje Džina.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.