TOP-PRIČA

Bosanska ljepotica u vezi s njemačkim glumcem Sajmonom Desuom

Upoznali se u Majamiju, gdje je Sarajka radila kao model

Piše: Adi HODŽIĆ

19.1.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Seksepilna manekenka rođena u BiH Enisa Bukvić već nekoliko mjeseci je u ljubavnoj vezi s njemačkim glumcem i komičarem Sajmonom Desuom (Simon). 

Sarajka je sasvim slučajno radeći kao manekenka u Majamiju upoznala popularnog komičara koji je u ovaj grad došao na odmor.

Sudbonosni susret

- U vezi smo već duže vrijeme, ali posljednjih mjeseci aktivnije dijelimo našu ljubav s pratiocima na Instagramu. Upoznali smo se u Majamiju, gdje sam ja došla da radim kao model. On tu inače dolazi na odmor svake godine. U klubu „Wall“ sam bila s prijateljicom iz moje agencije, gdje me je sa Sajmon upoznao zajednički prijatelj. Sutradan smo se našli na kafi i odmah sam se zaljubila. Od tog dana smo nerazdvojni – kazala nam je Bukvić.

Sajmon je slavu stekao preko YouTubea pa je tako njegov kanal jedan od deset kanala s najviše pretplatnika u Njemačkoj. U međuvremenu se pojavio u nekoliko filmova te snimio muzičke singlove koji nisu prošli nezapaženo.

Poznati par danas živi u Hamburgu, gdje su svili ljubavno gnijezdo, ne zaboravljajući ni Majami kao svoje sudbonosno mjesto u kojem danas imaju stan. S obzirom na to da je oboje izloženo javnosti, ni njihovu vezu nisu zaobišli izazovi i iskušenja da opstanu zajedno.

Negativni komentari

 - Sajmon i ja smo poznate ličnosti i moramo negativne komentare slušati kao i pozitivne. Na to se čovjek mora naviknuti. To je najvažnije za jednu ljubavnu vezu. Popularni smo na Instagramu, pokušavamo da stvorimo interesantan sadržaj za pratioce. Također pravimo zajedno komične videoklipove na YouTubeu. Trudimo se da nas medijski pritisak ne slomi – priznala je bh. manekenka.

Pozirala za „Vogue“ 

- Pojavila sam se u nekim od najznačajnijih svjetskih modnih magazina. Na prvom mjestu tu je svakako modna kampanja za „Vogue“ te za „Elle“, „Tiger of Sweden“, „Lulu Lemon“, „Aguaclara“, „Bershka“, Lottie London“ i mnoge druge – kazala je Bukvić.

 Kuća u Sarajevu

- Kad se zaratilo u Bosni, moji roditelji su s moje tri sestre i sa mnom otišli u Švedsku. U Sarajevu još imamo kuću, roditelji, sestre i ja vraćamo se kad god možemo – ističe Enisa.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.