PROMJENA Nakon seks-skandala sa Jelenom Karleušom

Mali od skandala: Ognjen Vranješ povećao usne, evo kako sada izgleda Fudbaler se žalio kako mu je gornja usna tanka

Bh. fudbaler Ognjen Vranješ, koji ovih dana puni naslovne strane, ali ne sportskim uspjesima, već detaljima seks-afere sa suprugom svog kolege, povećao je usne.

Dok jedni tvrde da se estetskom zahvatu podvrgnuo kod doktora, drugi, pak, vjeruju da je Vranješ koristio fotošop, a u namjeri da na fotografijama ima bolji volumen usana.

- Ognjen je uvijek pričao da mu je gornja usna znatno tanja od donje, te da bi želio da je malo korigira jer ga to nervira - ispričao je blizak prijatelj za Alo.rs. Ipak, on nije siguran da li je ovaj na kraju uradio ono o čemu je govorio.

- Ne znam je li ubrizgavao neki hijaluron ili nešto slično, ili je samo povećavao usne u fotošopu na svom telefonu, ali primijetio sam i ja da su mu na slikama, koje redovno kači na Instagramu, usne dosta deblje. Naročito ta gornja, koja je inače uvijek bila tanka - kaže on.

Je li poslije navodne veze sa Jelenom Karleušom poželio da i sam ima usne nalik njenim ili ne, tek, prosudite sami jesu li Vranješove usne prave ili lažne.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH