PROMJENA Nakon seks-skandala sa Jelenom Karleušom

Mali od skandala: Ognjen Vranješ povećao usne, evo kako sada izgleda

Fudbaler se žalio kako mu je gornja usna tanka

Avaz.ba
20.01.2019 08:51

Bh. fudbaler Ognjen Vranješ, koji ovih dana puni naslovne strane, ali ne sportskim uspjesima, već detaljima seks-afere sa suprugom svog kolege, povećao je usne.

Dok jedni tvrde da se estetskom zahvatu podvrgnuo kod doktora, drugi, pak, vjeruju da je Vranješ koristio fotošop, a u namjeri da na fotografijama ima bolji volumen usana.

- Ognjen je uvijek pričao da mu je gornja usna znatno tanja od donje, te da bi želio da je malo korigira jer ga to nervira - ispričao je blizak prijatelj za Alo.rs. Ipak, on nije siguran da li je ovaj na kraju uradio ono o čemu je govorio.

- Ne znam je li ubrizgavao neki hijaluron ili nešto slično, ili je samo povećavao usne u fotošopu na svom telefonu, ali primijetio sam i ja da su mu na slikama, koje redovno kači na Instagramu, usne dosta deblje. Naročito ta gornja, koja je inače uvijek bila tanka - kaže on.

Je li poslije navodne veze sa Jelenom Karleušom poželio da i sam ima usne nalik njenim ili ne, tek, prosudite sami jesu li Vranješove usne prave ili lažne.

NA VRH